nb1.hu

Gyirmót-ZTE: edzői reakciók

Egész másképp látták az év rangadóját.

Ahogyan arról beszámoltunk, a ZTE idegenben legyőzte legfőbb riválisát, a Gyirmótot, és ezzel hatalmas lépést tett az NB I-es tagság felé. A zalaegerszegieknek a 88. percben sikerült a maguk javára dönteni a mérkőzést.
 
A két vezetőedző, Hannich Péter (Gyirmót) és Dobos Barna (ZTE) egészen másképp látta a mérkőzést. A hazaiak trénerében rossz emlékeket ébresztett a vereség, sőt kijelentette, nem az a csapat nyert, amelyik megérdemelte. Ezzel szemben a ZTE mestere szerint csak a második félidei produkció nem volt igazán jó.
 
Hannich Péter: – A futball csúnyábbik arcát mutatta, az a csapat nyert, amelyik nem érdemelt győzelmet. Az élet újraírja ezt a történetet, hiszen tavaly szintén az utolsó pillanatokban dőlt el a párharcunk a ZTE javára. Most is két lehetőségből két szerzett góljukkal vertek meg minket. 
 
Dobos Barna: – Az első játékrészben mi játszottunk fölényben, vezetésünk megérdemelt volt. Szünet utáni produkciónk nem tetszett, hiszen tudtuk, hogy a hazaiaknak kockáztatniuk kell, de ezt nem sikerült a saját javunkra fordítani.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC