nb1.hu

Győr: meg kell óvni a pályákat is

Mindkét klubnál tudják ezt.

A koronavírus-járvány idején az a legfontosabb, hogy minél kevesebbet találkozzanak egymással az emberek, ami azt jelenti, azzal tudunk a legtöbbet segíteni a járvány elleni küzdelemben, ha minél többet otthon maradunk, vagy minél kevesebbet megyünk közösségekbe.
 
Viszont a Kisalföld összeállításából kiderül, ezt a fociban sem teheti meg mindenki, hiszen állagmegóvást is alkalmazni kell, legfőképpen a pályák talajaival kapcsolatban.
 
„Ami a létesítményt illeti, vannak olyan területek, amelyeket folyamatosan gondoznunk kell. Mivel a pályákat öntözni, a füvet nyírni szükséges, ezért a pályamunkások, karbantartók, takarítók továbbra is dolgoznak. Folyamatosan fertőtlenítjük az épület minden részét, így az irodákat, az öltözőket, a kollégiumi szobákat, a közösségi tereket” – mondta Soós Imre ETO-ügyvezető.
 
„A pályák állagmegóvása folyamatos, minimális létszámmal. Mindenképpen szeretnénk, ha befejeződne a bajnokság. Mivel nem lesz EB, a szezon kitolható, és május-júniusban nyugodtan befejezhető. Gondolom, mielőtt folytatódna a bajnokság, kapunk két-három hetet a felkészülésre, de erről egyelőre nincs szó” – mondta Margitai Zoltán, a Gyirmót cégvezetője.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC