nb1.hu

Győzelembe kell menekülnie az utolsónak – ELŐZETES

Végre jó hír, meccs előtt.

Annak ellenére, hogy válogatott-szünet van, ezen a héten sem maradunk magyar bajnoki nélkül, Péntek délután Csákvárra látogat a Dorog.
 
A tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése a Budafok feljutása mellett a Csákvár szereplése volt, hiszen az idő előtt véget ért bajnokságban a negyedik helyen végzett a csapat. Ezzel szemben az idei bajnokság eddig közelről sem úgy alakul, mint a tavalyi. A Csákvár a koronavírus-járvány miatt igencsak nehéz helyzetbe került, ami az eddig eredményeken meg is látszik. A bajnokságban az egyedüli olyan csapat, amelyiknek még egyetlen győzelme sincs. Három döntetlen mellett hétszer szenvedett vereséget, ezzel a tabella utolsó helyén szerénykedik. Azonban jó hír is érkezett a csapatról, hiszen az összes játékos tesztje negatív. Ez azonban még nem azt jelenti, hogy a gyógyultak már pályára is léphetnek, de az edzéseket már elkezdhetik. Kiemelten fontos lesz a Dorog elleni mérkőzés, nagy szükség lesz a szurkolókra, amit a mérkőzés előtti nyilatkozatában Nagy Sándor klubelnök is megemlített:
 
,,Nagyon szeretnénk, ha holnap nem tizenegyen, hanem tizenketten vennénk fel a harcot a piros-feketék ellen. Tizenkettedik játékosunkon szurkolóinkat értem, akik hangos buzdításukkal plusz erőt adhatnak fiataljainknak. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy ingyen engedjük be a szurkolókat a Dorog elleni találkozóra. A pénteki játéknap sem véletlen, hiszen egészen a központosításig mindig a hét utolsó munkanapján rendeztük hazai meccseinket. Szurkolóink (és játékosaink is) szerették a pénteki meccsnapokat, s remélem, ez az érzés holnap visszaköszön mindannyiunk számára. Ezúton is kérem szimpatizánsainkat, minél nagyobb számban jöjjenek ki a meccsre és drukkoljanak csapatunknak. Függetlenül attól, hogy jó teljesítményt nyújtanak játékosaink vagy rosszul futballoznak, segítsék, hajszolják bele őket a győzelembe."
 
A Dorognak is fontos a meccs természetesen, hiszen egy győzelemmel beérheti pontszámban a 4. helyezett Gyirmótot. A múlt héten a Budaörs ellen botlott a csapat, így most itt a lehetőség a javításra.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC