nb1.hu

Győzelemmel üzent a Lokinak a PMFC – reakciók

A Budaörs továbbra is gödörben van.

Az őszi szezon két meglepetéscsapata a Budaörs és a PMFC volt, mindkét gárda úgy vonulhatott téli pihenőre, hogy a feljutásra is esélyes volt.
 
A Budaörsöt akkor még az sem vetette vissza, hogy Bognár György Paksra került vezetőedzőnek, a pécsieket meg egyáltalán nem hátráltatta, hogy újoncok.
 
Tavaszra azért viszont már megváltoztak a dolgok.
 
A Budaörs egész egyszerűen még nem nyert meccset 2021-ben (3 döntetlen és 4 vereség a mérlege), a gárda már csak a 8. a tabellán és 13 pontra van a feljutást jelentő 2. helyezéstől.
 
A PMFC 6 mérkőzés óta nem kapott ki, és ebbe a sorozatba már beleszámít a Budaörs ellen elért 1-0-s, vasárnapi győzelme is, ami 2021-ben már a harmadik sikere volt, így csak 3 ponttal van lemaradva a 4. helyen a 2. Vasas mögött (a Gyirmótnak is annyi pontja van, mint a piros-feketéknek).
 
A vasárnapi mérkőzés után így értékelt a két szakvezető:
 
Márkus Tibor (Budaörs): „Mindent megtettünk a győzelem érdekében, főleg a második félidőben helyeztük nagy nyomás alá a Pécset. Ám ameddig nem rúgjuk be a helyzeteinket és gól nélkül maradunk, nem nyerünk.”
 
Vas László (PMFC): „Nagyon értékes három pontot szereztünk egy küzdelmes mérkőzésen. Nagyon jól kezdtünk a mérkőzést, de rengeteg technikai hibával játszottunk. Még nem szabadultunk fel az alól, hogy bátran merjünk futballozni. Ettől függetlenül megszereztük a vezetést, és nagyon nagy szívvel meg is tartottuk.”
 
A Budaörs a Soroksár vendége lesz a hétvégén, a pécsiekre kiemelt rangadó vár, mert az éllovas Lokit fogadják.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC