nb1.hu

Haladás: a vezetőedző jellemezte a téli érkezőket

Öten távoztak.

Igazi presztízsrangadóval kezdi meg a tavaszi szezont az őszi szezon egyik legkellemesebb meglepetése, a Haladás, a szombathelyiek a Győr otthonában lépnek pályára vasárnap 13 órától. A vasiak a 4. helyen teleltek úgy, hogy az első DVTK mögött 5, a második, azaz még feljutó helyen álló Vasas mögött meg 4 pontos a hátrányuk, azaz mindkét esetben elméletben ledolgozható.
 
A Haladástól a télen öten távoztak: Tóth Dávid Kecskemétre, Mocsi Attila a ZTE-hez, Romic Danijel Budafokra igazolt, távozott Hegedűs Márk, míg Debreceni Zalán tavasszal kölcsönben Nyíregyházán szerepel.
 
Érkezett Csató Martin (Vasas), Liviu Antal (UTA Arad), Lencse László (Gyirmót), akikről Németh Szabolcs vezetőedző a következőket nyilatkozta a klubhonlapnak:
 
„Csató Martin belső védő, hosszabb kihagyás után, sérülésből tért vissza, voltak jó dolgai a felkészülési mérkőzéseken, szép lassan formába lendül. Liviu Antal nagyon képzett, intelligens játékos, jó döntéseket hoz, egyelőre erőnléti problémákkal küzd – támadó középpályásként és támadóként egyaránt bevethető. Lencse László vérbeli csatár, azt várom tőle, hogy vele hatékonyabbá váljon a támadójátékunk. Az edzőmérkőzéseken jól kivette a részét a támadásokból, jól tartotta meg a felpasszolt labdákat, gólhelyzetbe került, és gólt is szerzett. Ami a tavaszi célokat illeti, ezek nem változtak: az első nyolcban kell végeznünk, emellett minél több fiatalt szeretnék beépíteni az Illés Akadémiáról.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC