nb1.hu

Haladás-DVTK: szurkolói bojkott

Hivatalos bejelentés.

A 33. forduló következik az NB II-ben, a játéknap a Haladás-DVTK meccsel zárul, a találkozó hétfőn este 20 órakor kezdődik. A hatodik helyen álló szombathelyiek az előző két meccsüket elveszítették a bajnokságban. A Halit legutóbb az Ajka győzte le 1-0-ra. 
 
A Haladás Szurkolói Kör a Facebookon jelezte, hogy a szervezett szurkolói csoportok nem lesznek jelen a Diósgyőr elleni összecsapáson.
 
Íme a teljes közlemény:
 
"Szurkolótársaink!
 
Tájékoztatunk benneteket, hogy a Hali Tábor szervezett szurkoló csoportjai távol maradnak a Diósgyőr elleni hazai meccstől. 
 
Nagyon nehéz volt meghoznunk ezt a döntést, mivel a miskolciak elleni hazai találkozót vártuk legjobban a tavaszi szezonban. Eljött a pillanat, amikor úgy gondoljuk, hogy meg kell húznunk egy határt és kimondani: A Haladás mezhez méltatlan teljesítményhez nem asszisztálunk tovább.  
 
A csapat meccsről – meccsre megkapta a támogatást a lelátóról, ahogy a meccsek végén a kritikát is. Az utolsó csepp a pohárban az ajkai idegenbeli meccs félideje volt, mikor mindenki számára nyilvánvalóvá vált : „Ennyit tudunk”. Ez a hozzáállás számunkra elfogadhatatlan!
 
Világosan jeleznünk kell  – a játékosok, az edzői stáb és a klub vezetése felé – , hogy ha valóban ennyit tudunk, akkor mi erre nem vagyunk kíváncsiak!
 
Kérjük a Tábor minden tagját, hogy csatlakozzatok hozzánk és legyen üres a Táborunk a Diósgyőr ellen!
 
Green White Army – Haladás Szurkolói Kör – Green Keyers Gents -Dogs Elite Hooligans
 
ui. Rövidesen lesz még egy közleményünk. Az pozitív lesz és számítunk mindenki támogatására! Hajrá Hali!"
 

Az Ajka elleni vereséget követően Németh Szabolcs vezetőedző is keményen kritizálta a csapatát:
 
"Nagyon gyenge teljesítményt nyújtottunk, megérdemelten nyert az Ajka. Hétről-hétre nem azt a teljesítményt nyújtja a csapatom, ami jelen helyzetben elvárható lenne, az okokat keressük. Nem alakítunk ki megfelelő számú helyzetet, az edzésen a srácok dolgoznak, de jön a mérkőzés, és nem ugyanazt a produktumot adják elő, mint edzésen" – mutatott rá a szakember.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC