nb1.hu

Haladás: ketten is távoztak

Mindketten a támadásokhoz értenek.

ÍME, A HALADÁS BEJELENTÉSE:
 
"Klubunk közös megegyezéssel szerződést bontott Gaál Bálinttal és Eszlátyi Istvánnal.
 
A sitkei születésű Gaál Bálint 2014 nyarán igazolt Sopronból a Haladáshoz, ahol egy esztendőt töltött, majd az akkor NB I-es Vasashoz szerződött. Az első osztálytól a bajnokság végén búcsúzó angyalföldieknél szintén egy esztendőt játszott – 2018 nyarán újra Szombathelyre szerződött. Noha a 28 éves támadó kontraktusa 2021. június 30-ig kötötte a zöld-fehérekhez, a klub és a játékos útjai elváltak: a felek közös megegyezéssel szerződést bontottak. Ősszel Gaál 17 bajnokin szerepelt kezdőként, kétszer csereként, két gólt szerzett.
 
 

Nem szűnik meg a Haladás!

 

 
Szintén közös megegyezéssel bontott szerződést a Haladás a nyáron Mosonmagyaróvárról érkezett csatárral, Eszlátyi Istvánnal. A 28 éves futballista ősszel ötször volt kezdő, tízszer csereként állt be, két gólig jutott.
 
– Nagyobb reményekkel tértem vissza, ám nem úgy sikerültek a dolgok, ahogy elterveztem – mondta Gaál Bálint. – Több van bennem annál, mint amit nyújtottam, ezért úgy érzem jelen helyzetben jót tehet a környezetváltozás. Sok sikert kívánok a Haladásnak és azt, hogy maradjon bent az NB II-ben – egyben köszönöm Séllei Árpádnak, hogy ilyen korrektül meg tudtunk egyezni a szerződésbontásban."
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC