Haladás: ketten is visszatérhetnek - reakciók - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Haladás: ketten is visszatérhetnek - reakciók

Nagy Benjámin - 2022. September 15. Thursday 18:33
Készen állnak.
Kép forrása: haladas.hu

 

A HALADÁS JELENTÉSE:

 

"A legutóbbi bajnokin kisebb sérülés miatt Sipos Zoltán és Alban Taipi sem léphetett pályára. Ám a héten már mindketten edzenek.

 

A régóta sérült és műtéten átesett Vanja Zvekanovon és Szijjártó Árminon kívül Sipos Zoltán és Alban Taipi sem állhatott Mészöly Géza rendelkezésére a legutóbbi, Ajka elleni bajnokin. Mind a négyen a lelátóról figyelhették csak társaikat. 

 

- Sajnos már a múlt héten éreztem, hogy valami nincs rendben a combommal – mondta Sipos Zoltán. – A combemelő izmom környékén kisebb szúrást éreztem az edzéseken, úgyhogy a meccs előtti utolsó, szombati tréningen abban maradtunk Mészöly Gézával, hogy nem kockáztatjuk meg a játékomat, nehogy komolyabban megsérüljek. Igaz azt is mondtam, hogyha mindenképpen játszanom kell, akkor vállalom a meccset. Hétfőn aztán tüzetesebben is megnézték a lábamat és azt mondták a masszőrök, jól tettem, hogy nem játszottam, mert komoly izomfáradtság alakult ki. Pihentem pár napot és a terv szerint a hét második felében már ismét edzek és ha a mester is úgy dönt, természetesen vasárnap Putnokon már újra pályára lépek. 

 

- A bokámmal volt egy kis gondom, ezért sajnos nem tudtam játszani vasárnap – tudtuk meg az északmacedón csatártól, Taipitól. – Ám ez a múlt, rendbejöttem, hétfőn már újra edzhettem és most már teljesen rendben vagyok, úgyhogy készen állok a vasárnapi Magyar Kupa-meccsre is."

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!