Haladás: megvan az új vezetőedző - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Haladás: megvan az új vezetőedző

Juhász Gergely - 2021. June 04. Friday 18:20
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: haladas.hu
ÍME, A HALADÁS HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,A korábban az Illés Akadémia U19-es csapatával bajnoki címet nyerő, az ifjúsági BL-ben is induló, Sopronban és Dorogon is dolgozó Németh Szabolcsot nevezik ki a Szombathelyi Haladás vezetőedzőjévé.
 
Mint ismert, Mátyus János vezetőedző munkaszerződése megszűnt az előző bajnokságot a 11. helyen záró Haladás kispadján. A klub péntek délután megnevezte utódját: Németh Szabolcs lett a zöld-fehérek új trénere.
 
A 39 éves Németh nem ismeretlen a szurkolók előtt, a szombathelyi születésű szakember edzőként a Lurkóban kezdett el dolgozni, majd a Haladás VSE, az Illés Akadémia következett. Innen 2014-ben Dorogra vezetett az útja, ahol rögtön feljuttatta a csapatot az NB III-ból az NB II-be. a következő évben csapatával a 8. helyen zárt. Miután távozott, fél évig Sopronban dolgozott, aztán visszatért az Illés Akadémiára, ahol az U19-es csapattal bajnoki címet nyert és indulhatott az Ifjúsági Bajnokok Ligájában. Aztán 2019 nyarán visszatért Dorogra, ahonnan tavaly novemberben távozott. Legutóbb az Illés Akadémián dolgozott vezető elemzőként. Érdekesség, hogy a Doroggal ősszel 2-1-re nyert a Rohonci úton.
 
Németh Szabolcs reméli, sok örömben lesz része a szurkolóknak.
 
- Köszönöm a bizalmat, hálás vagyok, hogy a Haladás szakmai vezetéséért felelhetek, örömmel tölt el, hogy ennek a tradicionális klubnak a vezetőedzője lehetek - mondta Németh Szabolcs. - Itt születtem, a Haladásban nőttem fel, maximális elkötelezettséggel és lelkesedéssel munkatársaimmal együtt azon fogunk dolgozni, hogy a legjobb eredményeket érjük el. Célunk, hogy közösen építsünk egy szebb jövőt - alig várom, hogy elkezdhessük a munkát."

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!