Haladás: tárgyalnak az új tulajdonosról - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Haladás: tárgyalnak az új tulajdonosról

Simon Zoltán - 2021. May 28. Friday 11:36
Vinnék a csapat legjobbjait.
Elsőként jeleztük, hogy szó van arról, hogy új tulajdonosa lesz majd a 11. helyen végzett Haladásnak. Mint írtuk, információink szerint az egyik jelölt Leisztinger Tamás, a DVTK volt tulajdonosa.
 
Séllei Árpád ügyvezető a klubhonlapnak adott évértékelőjében a következőket mondta ezzel kapcsolatban:
 
„Az álmom a következő, hogy legyen előre tervezhető a szezon, nem hónapról hónapra élnénk, hanem tudjuk építeni a klubot. Lenne mit fejlődni. De szinte minden pénz kérdése. Tárgyalásokat folytattunk, folytatunk lehetséges új tulajdonos-jelöltekkel, de egyelőre semmi biztosat nem tudok mondani, mert sem egyikkel, sem a másikkal nincsen megegyezés!”
 
 

Visszatérhet a magyar fociba Leisztinger Tamás, a DVTK volt tulajdonosa - NB1.hu

 

 
A játékoskeretről a következőket nyilatkozta:
 
„Lesz változás a keretben, akinek lejárt a szerződése azokkal nem hosszabbítunk. Németh Márió, Jancsó András most nem kap új szerződést nálunk, köszönjük amit a HALIÉRT tettek, sok sikert a további pályafutásukhoz. Schimmer Szabolcsnak az edzői stábban kínáltunk további munkát. Összességében 4-5 távozó és érkező biztosan lesz. Remélem meg tudjuk tartani értékeinket. Azt tudni kell, hogy piacképes játékosainkat már megkeresték más klubok. Elkótyavetyélni persze senkit sem fogunk! Nagyon remélem, hogy a keretünk zömét egyben tudjuk tartani, sőt abban bízok, hogy az új szezonra lényegében egy erősebb csapatot tudunk építeni. Újra nézők elött játszhatunk, egy 102 éves klubot képviselünk, és bízom abban, hogy helyezésben legalább annyit javulunk, mint az elmúlt évben, akkor már nem lehet rossz szezonunk. Legvégül köszönetemet fejezem ki mindenkinek aki segített minket, a szurkolóknak akik kitartottak mellettünk, szóval mindenkinek aki segítette a HALADÁST. Csak összefogással tudunk, létezni és sikert elérni. Csapatmunka ez a pályán belül és azon kívül is”
 
Az interjúban beszélt arról is, hogy néhány játékos mellett a szakmai stábtól is többet várt.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!