nb1.hu

Haladás: újabb komoly sérülés – reakció

Többen is maródiak.

A Haladás bejelentése:
 
"Alban Taipi, Molnár Rajmund és Horváth Rajmund is sérüléssel bajlòdott. Utóbbi hosszabb ideig nem futballozhat.
 
A korábban műtött Vanja Zvekanov és Szijjártó Ármin már hosszabb ideje sérült a Szombathelyi Haladásnál, rajtuk kívül Alban Taipi, Horváth Rajmund és Molnár Rajmund is maródi volt – egyikük sem játszott az Admira elleni felkészülési mérkőzésen – mindhárman a bokájukkal bajlódtak.
 
–  Alban Taipinak korábban a jobb bokája sérült meg, majd múlt héten kedden, az edzésen ismét megsérült a bokája – mondta Orbán Gergő, a Szombathelyi Haladás masszőre. – Kezeléseket kapott, pihent, hétfőn pedig már a csapattal edzett – immáron teljes értékű munkát végez. Molnár Rajmundnak a putnoki kupameccsen a bal bokáján sérültek az oldalszalagok, ő ugyan edz, de egyelőre a csapattól külön tréningezik. Ami Horváth Rajmundot illeti, támadónkat a kupameccsen buktatták, majd aláfordult a bokája. Emiatt a bal bokájában sajnos elszakadt a külső szalag – három-négy hétig biztosan nem futballozhat."
 
A Haladás nyolc meccs alatt kilenc pontot szerzett, ezzel a 14. helyen áll a tabellán. A szombathelyiek vasárnap a Pécs otthonában fognak vizitálni. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC