nb1.hu

Halmosi fontos bejelentést tett a pályafutásáról

A rutinos játékos jövője még kérdéses.

Zajlik az élet az eddig nem túl meggyőző teljesítményt nyújtó Haladásnál. Az NB II-ben szereplő együttestől távozott Supka Attila vezetőedző és Híres Gábor másodedző. Rajtuk kívül az ügyvezető, Tóth Miklós is búcsút int a szombathelyi alakulatnak.
 
A Halinál június végén járt le a szerződése Halmosi Péternek, aki még nem jelentette be a visszavonulását. A rutinos labdarúgó elmondta, amennyiben a Vas megyei csapatnál számítanak rá, segítene az egyletnek. Hozzátette, jelenleg nagy a káosz a Haladásnál.
 
"Már jó ideje várok arra, hogy eldőljön, milyen irányt vesz a klub, és mik a szándékai velem. A tulajdonosváltásról régóta keringenek hírek, de ez még mindig húzódik, és sajnos nem szűnt meg a káosz a klub körül. Az mindenesetre biztos, hogy én még nem vonultam vissza. Itt vagyok, és ha kellek, segítek, akár játékosként, akár más szerepkörben, viszont egyikkel kapcsolatban sem keresett meg senki. Máshol nem folytatnám a játékos-pályafutásomat, a Haladáson kívül 40 évesen más csapatban már nem akarok szerepelni. Ha úgy alakul, hogy nem számítanak rám, akkor hamarosan bejelentem a karrierem befejezését. De hangsúlyozom, még mindig itt vagyok, és szívesen segítenék!" – fogalmazott az nso.hu-nak Halmosi. 
 
A Haladás jelenleg a 18. helyen áll a másodosztályban. A gárda 13 meccs alatt csupán 12 pontot szerzett.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC