nb1.hu

Hamarosan a bajnokságban is visszatérhet a Vasas védője

Elmondta mit vár az idei utolsó meccsüktől.

Hamarosan visszatérhet a bajnokságban is Szilágyi László, október 8-án esett át egy műtéten.
 
A játékos sportsérv-műtéten esett át, november óta azonban már teljes mértékű unkát végez. Arról mesélt a Vasas honlapjának, hogy hogyan élte meg ezt az időszakot, valamint mit vár az utolsó bajnokitól.
 
,,Az első néhány nap nehéz volt a műtét után, fizikailag és lelkileg is. Fel kellett dolgoznom, hogy egy ideig biztosan nem léphetek pályára. Két hétig semmit nem csináltam, november elejétől azonban már a csapattal készültem, december elején a kupameccsen térhettem vissza. Fizikálisan már rendben vagyok, a formámnak kell visszajönnie. Mindenki tisztában van vele, hogy Soroksáron egy nagyon fontos mérkőzés vár ránk, hiszen egy győzelemmel lőtávolságon belül maradhatunk. A hazai meccsünkön bebizonyítottuk, hogy miénk a jobb csapat, az első 20 perc ugyan nem sikerült jól, de utána végig uraltuk a mérkőzést. Ha úgy játszunk, ahogy annak a találkozónak a nagy részében, akkor biztosan nyerünk."
 
Az utolsó forduló előtt a hatodik helyen áll a Vasas a bajnokságban, kedvező eredmények mellett akár a negyedik helyen is telelhetnek. Jelenleg 8 pontra vannak a feljutástól, egy jó tavaszi meneteléssel, akár ez is meglehet.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC