nb1.hu

Harc a dobogóért: Lipcseiék szerencséje, örült a DVTK edzője – reakciók

Az MTK mestere kiadta az ukázt, tesztmeccsük volt a pécsieknek.

Hétközi fordulót rendeztek szerdán az NB II-ben. A Pécs zsinórban harmadik alkalommal játszott döntetlent, míg az MTK és a Diósgyőr begyűjtötte a három pontot. Cikkünkben összeszedtük, hogy az élcsapatok edzői hogyan értékeltek a legutóbbi meccs után.
 
Csákvár-DVTK (1. helyezett) 0-3
 
Kuznyecov Szergej (az első DVTK vezetőedzője): "A mérkőzés előtt a srácoknak is kihangsúlyoztam, hogy milyen fontosak ezek a mérkőzések, mert a bajnokságok általában a középmezőny tagjai ellen dőlnek el. Ma érdekes mérkőzést játszottunk, mert amellett, hogy több jó dolgot láttam, amit előre terveztünk, mellette voltak olyan időszakok, ami kevésbé tetszett. Próbáltuk kihúzni az ellenfelet, mert tudtuk, hogy a támadóink fürgébbek a védőiknél, és igyekeztünk kihasználni a szabad területeket, ez hozta az eredményt. A hozzáállással és a koncentrációval elégedett vagyok, és örülök, hogy veszélyesen támadtunk, és kihasználtuk a helyzeteket. Természetesen még több gólt is lőhettünk volna, mert megvoltak hozzá a helyzeteink. Vasárnap szeretnénk folytatni a sorozatunkat, még akkor is, ha egészen más légkör vár ránk. Ezúton is hívok mindenkit a Nyíregyháza elleni mérkőzésre, szurkoljanak, segítsenek nekünk!"
 
PMFC-Gyirmót 1-1
 
Weitner Ádám (a második PMFC vezetőedzője): "Tesztmérkőzés volt számunkra, hiszen azzal a csapattal találkoztunk, amelyik az egyik legjobb focit játssza az osztályban. Ez be is igazolódott az első félidőben, szünet után azonban jobban zártak középpályásaink, így többször is meg tudtuk állítani a vendégek támadásait. Egy óra elteltével föléjük is tudtunk nőni. Fociban fejlődnünk kell, mentalitás terén azonban jót tapasztaltam."
 
Csertői Aurél (az ötödik Gyirmót vezetőedzője): "Jól kezdtük a mérkőzést, de egy hiba miatt előnybe kerültek a hazaiak, később azonban szép góllal, megérdemelten egyenlítettünk. Rangadó volt a javából, hiszen mindkét csapat végigbrusztolta a találkozót, masszív csapat a Pécs, de mi sem játszottunk rosszul, így a látottak alapján reálisnak tartom az eredményt. Vendégként továbbra is tartjuk jó formánkat."
 
Ajka-MTK 2-3
 
Horváth Dávid (a harmadik MTK vezetőedzője): "Elég izgalmas volt, nem így terveztük, de az ellenfél megnehezítette a dolgunkat. Nem volt annyira harmonikus a csapat játéka, mint amennyire szerettük volna. A támadókhoz kevés minőségi labda került. A hatékonyságra ezúttal nem lehet panasz. A játékosok megérdemelték ezt a végkifejletet. Örülünk a három pontnak, de ettől szervezettebben kell játszani, folyamatosan fejlődni kell."
 
Kazincbarcika-Szeged 0-2
 
Alekszandar Sztevanovic (a negyedik Szeged vezetőedzője): "Tudtuk, hogy egy nagyon nehéz összecsapásra számíthatunk, hiszen a Kazincbarcika egy jó csapat, akik minden labdáért megharcolnak. A játékosaim nagyon sok energiát fektettek a mai mérkőzésbe, így elégedettek lehetünk ezzel a győzelemmel. Taktikailag jól játszott ma a csapat, sajnos a Diósgyőr ellen nem úgy jött ki a lépés, ahogy azt elterveztük, de ma minden jól jött ki. Szeretnék sok sikert kívánni a Kazincbarcikának!"
 
Soroksár-Dorog 2-1
 
Lipcsei Péter (a hatodik Soroksár vezetőedzője): "Vasárnap Szentlőrincen nyertünk, és arról beszéltük, hogy próbáljuk meg itthon tartani a három pontot. Mivel azonban voltak sérültjeink és eltiltottunk is, nehéz volt változtatnunk. A kétgólos előnyünk nem nyugtatta meg a csapatot, a végére el is fáradtunk, és kellett egy adag szerencse is, hiszen a vendégek kapufáig jutottak."
 
Tabella a linkre kattintva érhető el.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC