nb1.hu

Harc a feljutásért: az utolsó forduló programja

Mely csapatok jutnak fel?

Az utolsó forduló következik az NB II-ben, a kiesők már ismertek, míg a feljutásért hatalmas csata várható.
 
Az biztos, hogy a DEAC utolsóként búcsúzik a másodosztálytól, az utolsó meccsét a Budaörs ellen vívja. Jövőre szintén NB III-as lesz a Kazincbarcika és a Kaposvár is, az előbbi a Szeged vendégeként, míg az utóbbi hazai pályán a Dorog ellen lép pályára.
 
Az öt órakor kezdődő meccseknek nincs valódi tétjük, ám három meccset 18.30-kor rendeznek. Ezek a találkozók döntenek a feljutásról, melyért a DVSC, a Gyirmót és a Vasas van még versenyben.
 
A 77 pontos Lokinak a legegyszerűbb a helyzete a triumvirátusból. A klub hivatalos honlapja szerint, amennyiben három pontot szerez a Debrecen, akkor biztosan bajnok, azonban egyetlen egység is elég a biztos feljutáshoz. Az utolsó fordulóban a Haladást fogadják Dzsudzsákék.
 
A Gyirmót jelenleg 75 egységgel rendelkezik, akárcsak a Vasas, azonban Csertóiéknek eggyel több győzelmük van és a végelszámolásnál a pontok után ez dönt majd. Amennyiben a Gyirmót több vagy ugyanannyi pontot szerez, mint az angyalföldiek, akkor feljut. A gyirmótiaknak a saját kezükben van a sorsuk, a Vasasról ez már nem mondható el a tegnap, Nyíregyháza elleni vereségük után. A Gyirmót Békéscsabán vizitál az utolsó fordulóban, míg a Vasas hazai környezetben lép pályára az ETO ellen.
 
ÍME, A 38. FORDULÓ PROGRAMJA:
05.16.
17.00: PMFC-Soroksár
17.00: Siófok-Szentlőrinc
17.00: Szolnok-Csákvár
17.00: Szeged-Kazincbarcika
17.00: Ajka-Nyíregyháza
17.00: Kaposvár-Dorog
17.00: Budaörs-DEAC
18.30: DVSC-Haladás
18.30: Gyirmót-Békéscsaba
18.30: Vasas-Győr

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC