nb1.hu

Két fiatal viszont szerződést kapott.

Két fiatal tehetséggel is profi szerződést kötött a Kaposvári Rákóczi FC, míg három labdarúgó távozik a Merkantil Bank Liga NB II-ben harmadik helyen álló együttesütől, áll a klub honlapján.
 
A beszámolóban kiemelik a klub filozófiája továbbra is az, hogy a saját nevelésű labdarúgókra támaszkodjon, ezért két ifjú tehetséggel is profi szerződést kötöttek. A 18 éves Borbély Ákos, aki az Újpest elleni Magyar Kupa mérkőzés egyetlen gólját szerezte, illetve a 2002-es születésű Orsós Tamás Gábor is a felnőtt együttessel kezdte el a felkészülést. Mindkét játékos a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémiáról került fel az első csapathoz.
 
Három labdarúgó viszont távozott az egyesülettől.
 
Kollega Krisztián idén nem sokszor jutott szóhoz, ezért közös megegyezéssel felbontotta a szerződését, és a több játéklehetőség érdekében más klubnál folytatja pályafutását. A középpályás 2016 augusztusában tért vissza a Rákóczihoz. Akkor alapembernek számított, hiszen 26 mérkőzésen lépett pályára, majd a következő szezonban oroszlánrészt vállalt a csapat feljutásában.
 
Szintén nagy szerepe volt az NB III-as csapat jó szereplésében a most távozó Andorka Péternek, aki a Szeged együttesétől érkezett Kaposvárra a 2017/2018-as évadban. 26 mérkőzésen 11 góllal vette ki a részét a bajnokság megnyeréséből. A 2018/2019-es szezonban azonban már kevesebb szerephez jutott.
 
Végül Csiszer Balázs szolgálataira sem számít tovább a szakmai stáb. Ő tavaly nyáron érkezett a Csíkszereda együttesétől kölcsönbe.
 
A keret erős, nagy változásokra nem lehet számítani, de Herczeg Erik a klub résztulajdonosa annyit még elárult a klub honlapján, hogy elsősorban támadókkal tárgyalnak, azonban konkrétumokkal még nem tud szolgálni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC