Háromszor harminc percet játszott a Szeged és a Szolnok - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Háromszor harminc percet játszott a Szeged és a Szolnok

Nagy Benjámin - 2019. October 12. Saturday 19:58
Mindhárom "harmadban" volt egy-egy gól.
Kép forrása: szolnokimavfc.hu

 

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Szolnoki MÁV FC 2-1 (1-0, 1-0, 0-1)

Szolnok: Molnár-Farkas (Csáki, 30., Kormos, 60.) – Sitku (Ágoston K., 60.), Papp, Tamás (Bárdos, 60.), Szabó R. (Horgosi, 30.), Kotula (Nagy K., 30.) – Tóth B. (Berdó, 30.), Kovács O. (Tisza, 30.), Földi (Ágoston D., 30., Rokszin 60.) – Vólent (Annus, 30., Laczkó, 60.), Szabó P. (Simon, 30.). Vezetőedző: Csábi József.

Gólszerző: Dragoner (26.), Tóth M. (53., 11-esből), Simon (90., 11-esből)

 

A szolnokiak beszámolója:

"A válogatott programja miatt nem rendeznek fordulót a Merkantil Bank Liga NB II.-ben a hétvégén. Nem maradtunk azonban mérkőzés nélkül, az „osztálytárs” Szeged-Csanád Grosics Akadémia vendégeként léptünk ma pályára. A találkozót a megszokottól eltérően nem kétszer negyvenöt percben, hanem háromszor harmincban játszottuk le.

Az első harmadban a házigazdák domináltak, a mezőnyfölényüket a 26. percben Dragoner Filip váltotta gólra. A második etapban Berdó Péter lövése után jártunk közel az egyenlítéshez, azonban Szántai Levente hárított. A harmad vége előtt tovább növelte előnyét a Szeged. Tóth Máté 11-esből volt eredményes. Az utolsó fél órában egyre többször kerültünk helyzetbe, végül a lefújás előtt sikerült szépíteni. Laczkó Milánt rántották le a 16-oson belül. A jogos büntetőt Simon Attila vágta a léc alá, kialakítva ezzel a 2-1-es végeredményt."

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!