nb1.hu

Hatalmas mondattal indított Fehér Miklós édestestvére – videó

Az ETO mindenkinek az eszébe jut róla.

Ikon, legenda, kedvenc, nagyon sokak példaképe.
 
Mindegyik kijelentés igaz Stark Péterre, aki több, mint 270 élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára az ETO mezében. Átélt mindent, amit a kilencvenes években és a kétezres évek első évtizedében át lehetett élni a magyar labdarúgásban. Jó sok szegmensét jó lett volna kihagyni, gyakorlatilag mindenkinek.
 
Volt lent, volt fent. Volt, hogy talán fizetést sem kapott, volt, hogy ünnepelt sztár volt.
 
Legutóbb tavaly januárban került a fókuszba, amikor híre ment, hogy ETO vezetői kirúgták. Akkor az első csapatnál dolgozott a szakmai stábban, de fiatalokkal is foglalkozott. Az egyik indok az volt a vezetők részéről, hogy nincsen megfelelő képesítése.
 
Lehetett volna portás a létesítményben a külsős biztonsági cég felajánlásának köszönhetően, de akkor inkább arról beszélt, hogy Bécsben fog dolgozni az egyik világhírű futár- és csomagküldő szolgálat tagjaként. Aztán a klub visszavette, mert két gyereket nevel egy garzonban.
 
És Stark Péterről most újra remek hír érkezett, mert videóblogja indult a klub felületén „A Nemzetközi Könyvnap alkalmából, a kultúra előtt tisztelegve” – ahogy áll a klub közleményében.
 
Stark heti rendszerességgel jelentkezik majd, első adásának első fontos mondata igen emlékezetesre sikeredett, mert kijelenti, hogy ez nem a hajótöröttek hetim magazinja, hanem így néz ki.
 
Az első rész a tiszteletről szól, amiről pontosan tudja, hogy micsoda. Hiszen tisztelték a társai, illetve a szurkolók, akik meg ismerik tudják, hogyan viselkedett a nagy elődökkel szemben és milyen érzelmek fűzték, fűzik és fűzik majd mindig imádott klubjához, az ETO-hoz.
 
Az első rész után biztosak vagyunk benne, hogy a következő epizódokat is érdemes lesz figyelemmel követni, mert tényleg rejtett oldaláról mutatkozik meg a széles közvéleménynek a 19-szeres magyar válogatott.
 
Stark Péter remek középső védő volt, aki a szabadrúgásokat is igen magas fokon verte be a pipába, ha úgy adódott.
 
De a legfontosabb, amit az ETO-imádat mellett tudni kell róla, hogy a legendás, de tragikusan elhunyt Fehér Miklós legeslegjobb barátja volt.
 
Úgy szerették és szeretik még mindig egymást, mintha mindig is édestestvérek lettek volna.
 
 

Security Check Required

null

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC