Hét év után játszott megint Guzmics a Haladásban - reakció - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Hét év után játszott megint Guzmics a Haladásban - reakció

Juhász Gergely - 2021. September 06. Monday 14:31
Az új stadinról is beszélt.
Kép forrása: haladas.hu
A HALADÁS KÖZLEMÉNYE:
 
Guzmics Richárd hét év után futballozott ismét Haladás-szerelésben. A 27-szeres válogatott védő tudja, nem könnyű a mostani csapatba bekerülni.
 
A nyáron a Haladáshoz visszatérő Guzmics Richárd a pénteki, St. Pölten elleni felkészülési-mérkőzésen lépett először pályára zöld-fehérben azóta, mióta Szombathelyre igazolt. A 27-szeres válogatott védő a szokott helyén, a védelem tengelyében futballozott - nyugodtan mondhatjuk, nem látszott játékán a hosszú kihagyás. Guzmics legutóbb ugyanis még a Mezőkövesd színeiben, a tavaly augusztus 29-i, Paks elleni bajnokin lépett pályára. Azaz majdnem napra pontosan egy éve.
 
- Utoljára hét éve futballoztam a Haladásban, ráadásul ebben az új stadionban még nem játszottam, úgyhogy nagyon jó érzés volt pályára lépni - mondta Guzmics Richárd. - Persze az igazi nézők előtt lett volna visszatérni, de ez egy edzőmérkőzés volt. Ami a teljesítményemet illeti, próbáltam irányítani a csapatot, több felállást is gyakoroltunk, voltak szép akcióink, voltak lehetőségeink is, szerintem a meccs elérte a célját, hiszen rengeteg fiatal kapott lehetőséget és lehet látni, kikre lehet számítani a bajnokságban. Jómagam majdnem fejeltem egy gólt, jó lett volna ha bemegy, de ha most nem ment be, majd bemegy a bajnokin. Az utolsó percekben beszéltem a vezetőedzővel, mondta, hogy maradjak elöl. Jött egy jó beadás jobbról, belefejeltem, sajnos pár centivel mellé ment. De a meccsen egyébként is volt több lehetőségem, de vagy rossz ütemben ugrottam fel vagy hosszabb volt a labda és nem tudtam jól megfejelni. Nagyon örülök annak is, hogy végre valahára, nyolc hónap után megjött a játékengedélyem. Az esélyeim? Reálisan nézve ez a csapat nagyon jól játszik, a védelem nagyon jól össze van rakva, én próbálom a társaimat segíteni az edzéseken. De persze bízom bent, hogy most már ott lehetek a keretben és ha a mester kezdőként vagy csereként számít rám, akkor a kapott játékpercekben mindent megteszek, hogy maximálisan segítsem a Haladást.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!