Hiába a győzelem, Várhidi nagyon sejtelmesen nyilatkozott - reakciók - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Hiába a győzelem, Várhidi nagyon sejtelmesen nyilatkozott - reakciók

Bíró Ádám - 2021. February 24. Wednesday 12:31
Éles kritikát is megfogalmazott.
Kép forrása: Kaposvár/Facebook
 
A Kaposvár a hétvégén a Szentlőrinc csapatát 3-1-re győzte le. A Rákóczinak ez volt az első győzelme az NB II-ben idén. Várhidi Péter csapata jelenleg a 13. helyen áll a tabellán. A találkozó kulcsembere a duplázó Balázs Zsolt, mellette a hazaiaknál Nagy Tamás köszönt be. A szentlőrinciek találatát Harsányi István jegyezte a 21. percben, ezzel 1-1-re módosult az állás.
 
A meccs után Várhidi Péter a győzelem ellenére sem volt elégedett, míg a vendégek másodedzője elárulta, hogy mi pecsételte meg a sorsukat.
 
Várhidi Péter: "Nehéz ezt a mérkőzés értékelni, hiszen nagyon messze jár álmai focijától az, ami az NB II.-ben működik. Ez egy háború és minden egyes mérkőzés egy csata. Futballról nem igazán tudok beszélni. Megpróbáltunk futballozni, de nem igazán lehetett a sok szabálytalanság miatt. A csapat viszont bebizonyította, hogy küzdeni is tud és van akaratereje. Azt már éreztem a héten, hogy rendben vagyunk, elszántak a játékosok, de álmaim futballjától még messze járunk." (rakoczifc.hu)
 
Pichler Gábor: "Úgy gondolom, hogy a mezőnyben kiegyenlített volt a mérkőzés, amelyet sok párharc jellemzett. Látszott, hogy a csapatok készültek egymásból. Többé-kevésbé sikerült megvalósítani az előzetes elképzeléseket, egyet leszámítva, a pontrúgások utáni védekezést, ugyanis az első két pontrúgásából gólt szerzett a Kaposvár. Ebben az osztályban nem lehet ilyen hibákat elkövetni. Ez megpecsételte a sorsunkat, hiszen utána már csak rohantunk az eredmény után." (rakoczifc.hu)
 
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI–SZENTLŐRINC SE 3–1 (2–1)
Kaposvár, zárt kapuk mögött. Vezette: Móri Tamás (Király Zsolt, Rózsa Dávid)
KAPOSVÁR: Pogacsics – Vachtler, Nagy T., Ur, Hadaró – Zólyomi (Balog A., 78.), Gál M. – Balázs Zs. (Farkas B., 84.), Erdei (Bartos, 64.), Andrics (Zsirai, 78.) – Szarka. Vezetőedző: Várhidi Péter
SZENTLŐRINC: Hajagos – Molnár R., Havas, Hesz (Keresztes B., 63.), Nagy B. – Hleba, Újvárosi, Kapronczai (Abdourazakou, 75.) – Harsányi I. (Mervó, 84.), Matics (Sili, 63.), Kovács D. (Torvund, 63.) Megbízott edző: Pichler Gábor
Gólszerző: Balázs Zs. (1–0) a 7., Harsányi I. (1–1) a 21., Nagy T. (2–1) a 30., Balázs Zs. (11-esből, 3–1) 82. percben
Kiállítva: Vachtler a 86. percben
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!