nb1.hu

Hibák után: menekül a Tiszakécske – reakciók

Joggal bosszankodott Gál István.

Nagyon fontos meccset nyert meg a bajnokság elején villámrajtot vett Siófok ellen hazai pályán a Tiszakécske (gólszerző: Horváth P. (11-esből, 0–1) az 54., Szabó D. (1–1) a 70., Kardos (2–1) a 86. percben), sikerének köszönhetően elmozdult a veszélyes zónából.
 
A mérkőzést követően a csapatok vezetőedzői értékelték a látottakat a kecskeikronika.hu-nak:
 
Simon Antal (Duna Aszfalt TLC): „Az előzetes várakozásnak megfelelően egy nagyon jó csapat érkezett hozzánk. Magabiztos játékot játszottak. Az elmúlt hetekben mi is új taktikát gyakoroltunk és a stáb nagyon jól dolgozott. Ma 0-1-nél is lehetett érezni, hogy van tartalék a csapatban. A döntetlenben ekkor is bíztam és szerencsére a mérkőzést is megnyertük hazai közönség előtt, villanyfényes bajnokin. Nagyon fontos volt a csapat számára a győzelem, hiszen az előző bajnokikon nagyon sokszor nüanszok miatt buktunk el szoros meccseket. Ez a siker megadhatja a hitet labdarúgóinknak, s a közös munkával további sikereket érhetünk el.
 
 

 
Gál István (BFC Siófok): „Jól játszó Duna Aszfalt TLC ellen léptünk pályára. El kell ismernem, hogy a meccs elején hátrányba is kerülhettünk volna. Fegyelmezetlenül játszottunk, sok hibával. Aztán, ahogy telt a meccs sikerült feljavulnunk, talán a gólunk is reális volt, de nem használtuk ki a találatot követő lehetőségeinket. Óriási hiba után, az ellenfél kiegyenlített, majd egy egyéni hibát követően a győztes találatot is megszerezték. Ezek után nehéz mit mondanom. Ennyi hibával nem szolgáltunk rá a döntetlenre sem, így a Tiszakécske megérdemelten nyert.”
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC