nb1.hu

Horváth Roland távozott, Póti Krisztián távozhat

Csákvár – Vincze István két-három játékossal erősítene.

Az Aqvital FC Csákvár edzői és játékosai szabadságukat töltik ezekben a napokban, az élet azért nem állt meg klub háza táján.

 

– Csapatunk új vezetőedzőjével, Vincze Istvánnal és első számú segítőjével, Toldi Gáborral hármas átbeszéltük az együttest érintő aktuális dolgokat – tájékoztatta a klub hivatalos honlapját Nagy Sándor tulajdonos. – Egyesével végig mentünk a keret valamennyi játékosán, s közösen alakítottuk ki a következő lépéseket. Vincze István nem akar nagy változásokat a keretben, s a felkészülés tervezett menetét is elfogadta. Mára eldőlt, mivel a két klub is megegyezett, Horváth Roland a tavaszi idényben már a Budaörs együttesét erősíti. Rajta kívül engedélyt adtunk Póti Krisztiánnak, hogy új csapatot keressen magának. A tervek szerint két-három játékos érkezhet a felkészülés kezdetére, a tárgyalások már zajlanak a színfalak mögött, ám míg nem születik megállapodás, nem szeretném kiszemeltjeink nevét nyilvánosságra hozni.

 

A felkészülést január első napjaiban felméréssel kezdi a Csákvár, majd január 22-től egy hétig a bükfürdői Danubius Health Resort Spaban edzőtáborozik. Az első tétmeccsre február 11-én, a Sopron ellen kerül sor, amikor is a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első felvonásában.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC