Hozzásegítették Priskint a duplájához - reakciók - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Hozzásegítették Priskint a duplájához - reakciók

Simon Zoltán - 2021. February 03. Wednesday 18:01
Elmarad a számonkérés.
Kép forrása: ETO
A Merkantil Bank Liga 23. fordulójában a WKW ETO FC Győr a mérkőzés előtt második helyen álló Pécset fogadta az ETO Parkban. Egy nagyon jó erőkből álló gárda ellen sikerült otthon tartaniuk a győrieknek a három pontot Priskin duplájának köszönhetően.
 
Csató Sándor (ETO): - Úgy érzem, nagyon nagy közdelem volt a pályán, különösen az utolsó húsz-huszonöt percben, a bekapott gólunk után. Ettől függetlenül, véleményem szerint az első félidőben uraltuk a mérkőzést, abból a szempontból, hogy veszélyesek voltak a támadásaink. Előnyünk tudatában azt kértem a játékosoktól a szünetben, hogy próbáljuk újabb gólokat szerezni, nehogy ráüljünk az eredményre, mert a Pécs ki fogja használni az első lehetőségét. Sajnos hátul hibáztunk egyet, de kapusunk a végén jóvá tette hibáját egy hatalmas védéssel. Azt gondolom a küzdéssel nem volt gond, ezért gratulálok a csapatnak!
 
Vas László (Pécs): - Úgy gondolom, saját magunknak tettük nehézzé ezt a mérkőzést. Olyan alapvető hibákat követtünk el védekezésben, ami eddig nem volt ránk jellemző. Amire készültünk, azt nem tudtuk kellőképpen megvalósítani. Számonkérni igazából a játékosaimat nem tudom, és nem is akarom, viszont nagyon fontos lesz a jövővel kapcsolatban, hogy ha előre akarunk lépni, akkor azzal nem szabad megelégedni, ami eddig volt. Sokat tettünk azért, hogy ponttal, pontokkal távozzunk Győrből, de hiányzott belőlünk a zsiványság, rafináltság, ami most az ETO javára fordította ezt a mérkőzést. Az ő rutinjukkal hozták most ezt a három pontot, úgyhogy mindenféleképp fájó, de nem maradt más, mint gratulálok a győri csapatnak és további sok sikert kívánok nekik!
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!