nb1.hu

Húsvéti feltámadást emleget a Budaörs nyerőembere – reakció

Első labdaérintéséből szerzett győztes gólt.

 

Mint arról korábban többször is beszámoltunk, a Budaörs hétvégén 1-0-ra nyert a Dorog ellen az NB II-ben, így november 29. után ismét győzelmet ünnepelhettek a bajnokságban.

 

Tököli öröme, Lipcseinek nem tetszett, Schindlerék változtatása – reakciók

 

A győztes gólt az a Molnár Tibor szerezte, aki csereként beállva az első labdaérintéséből talált be.

 

"Még Csákváron volt hasonló élményben részem. Akkor kezdőként léptem pályára és 16 másodperccel a középkezdést követően rögtön gólt szereztem. Most nem tudom mennyi idő telt el a sípszót követően, de nem sokkal több. Nagyon motiváltan léptem pályára, örülök, hogy azonnal éles voltam, és könyörtelenül ki tudtam használni a kínálkozó lehetőséget. Molnár Csabával pont az ilyen szituációkat gyakoroltuk edzés után, örülök, hogy meglett az eredménye. Számomra a legszebb eredmény az 1-0, főleg, ha én szerzem azt az egy gólt. De ennél is fontosabb számomra, hogy a csapat hasznára legyek és tudjak segíteni. Van, amikor jobboldali védőként, van amikor balszélsőként, van amikor támadóként kapok lehetőséget, de bárhol kapok bizalmat, mindig igyekszem hozzátenni a magam részét. Természetesen ilyenkor a legboldogabb egy játékos, amikor ezt egy győztes góllal sikerül megtennie. A magam részéről azonban ezt a meccset le is zártam, és már a következő bajnokin járnak a gondolataim" – nyilatkozta a klub honlapjának, majd húsvéti feltámadásról is beszélt.

 

"Nem volt egy magas színvonalú meccs. Gyűrte egymást a két csapat. Egy szervezett Doroggal találkoztunk, és bár nem sikerült extra teljesítményt nyújtani, a legfontosabbat elértük, nevezetesen, hogy hosszú idő után újra megízleltük, milyen győztesen elhagyni a pályát. Összességében egy döntetlen-szagú meccs volt, amiből mi jöttünk ki jobban. Idén már több alkalommal is jobb teljesítményt nyújtottunk a mostaninál, mégsem sikerült nyernünk. Boldog vagyok, hogy ez most összejött, hívő emberként mikor bíztam volna jobban a feltámadásban, mint húsvétkor."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC