nb1.hu

Igazolnia kell a Csabának, hogy vége legyen a játékának

Három nagyon nehéz meccsük van még idén.

Remek, őszinte, lüktető, fetrengések és színészkedések nélküli találkozón játszott 0-0-t Szolnokon szerdán a Békéscsaba. A meccs után Preisinger Sándor vezetőedzővel beszélgettünk.
 
Igazságos a döntetlen?
Igazságos. Nem jött meg a gól, amire vártunk, remélem, vasárnap már nem így lesz. Érződött, hogy a csapat fizikailag megint lépett egyet előre.  Sajnos a vírus nagyon megtámadott bennünket. A hátralévő három fordulóban próbálunk lépegetni előre, hogy ne kelljen hátrafelé nézegetnünk. Jó felkészüléssel, talán vissza tudunk jönni arra a szintre, amire szeretnénk.
 
Fejben mennyire viselte meg a csapatodat a járvány?
Azt gondolom, hogy mentálisan teljesen rendben vagyunk, ezt láttam a Szolnok ellen is. Ami a csövön kifért, kiadták a játékosuk magukból. Az eleje a csapatomnak nem éles, ott vannak problémáink. Lukács Raymond hetek óta nem tud edzeni, Paudits Patrik visszatért, de ő sem volt sokáig. A gól meg nagyon hiányzik.
 
Hogyan értékeled a csapatod eddigi teljesítményét?
Ameddig nem ütötte fel a fejét a járvány, addig teljesen rendben voltunk, mert a harmadik helyen álltunk. Utána négy meccset el kellett dobnunk, mert vagy a megyei csapatunk lépett pályára vagy az U19-es gárdánk. Minőségben nem tudtuk azt hozni, mint előtte. Egy hete edzünk együtt. A Szolnok elleni iksz előtt volt egy szerencsétlen vereségünk otthon a Siófok ellen, de azt gondolom, jövünk felfelé. Ott leszünk a végén az első hatban, ebben biztos vagyok, de az elment hat mérkőzést már sajnos nem tudjuk visszahozni, ennyi előnyt adtunk mindenkinek. 
 
Mit vársz a hátralévő őszi fellépésektől?
Három nagyon nehéz meccsünk van még, a Gyirmót, a Szeged és a Vasas ellen, nagyon boldog lennék, ha négy-öt pontot össze tudnánk hozni. 
 
Kell majd a télen igazolnotok?
Vannak erősítési terveink, a támadó szekcióba kellene igazolni, hogy legyen vége a játékunknak. Ha Paudits rendben van és Lukács vissza tud jönni, akkor nincs nagy gondunk elől, de oda még kellene igazolnunk.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC