Ígéretesen futballozva győzte le NB II-es riválisát a Cegléd - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Ígéretesen futballozva győzte le NB II-es riválisát a Cegléd

Szabó László - 2016. July 13. Wednesday 20:14
Szolnok – A hazai csapat akár öt-hat gólt is kaphatott volna, ha…
Kép forrása: cegledfoci.hu

A Cegléd negyedik edzőmérkőzését a Szolnok otthonában játszotta le kedd este 19 órától. Varga Attila vezetőedző a következő felállásban küldte pályára a csapatot:

 

Az első félidőben kiegyenlített játék zajlott a pályán egy-egy helyzetecskével. Egyik csapat sem tudta átvenni az irányítást és komolyabb lehetőség sem alakult ki a kapuk előtt. A 33. percben azonban egy szöglet után a Szolnok megszerezte a vezetést, de a Cegléd nem maradt adós és az első félidő végéhez közeledve egy szabadrúgás után Csordás Szabolcs fejelte a kapuba a labdát.

 

A második játékrész első felében a Szolnoknál volt többet a labda, de fölényüket nagy helyzetre nem tudták beváltani. A félidő második felében a vendégek folyamatosan alakítottak ki a helyzeteket, aminek eredményeként egy gyors ellentámadás után Albert Ádám szerezte meg a vezetést, majd egy gyönyörű támadás után Kovács Botond alakította ki a 3–1-es végeredményt.

 

Varga Attila, a Cegléd vezetőedzője így nyilatkozott a klub honlapjának a mérkőzés után:

 

– Egy nagyon jó NB2-es színvonalú mérkőzés volt, nagyon szépen együttműködött a csapat, mint védekezésben, mint támadásban, főleg a bekapott gólunk után. Az, hogy 1–0-ról 3–1-re megtudtuk fordítani a mérkőzést és ezt egy nagyon színvonalas játékkal, ez külön öröm számomra. Az elmúlt mérkőzéshez képest sokkal gyorsabban mentünk át védekezésből támadásba, illetve támadásból védekezésbe. Ezt mutatta is az egy pontrúgásból és két gyors ellentámadásból szerzett gólunk, ami két gyönyörű támadás után született. Volt még két-három 100%-os ziccerünk, amit elszórakoztunk. Nagyon sajnálom, mert még szebb eredmény születhetett volna. Nagyon büszke vagyok a csapatra, mert nagyon jó színvonalon focizott és nagyon ígéretes formát mutat.

7

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!