nb1.hu

Így elemzi az eddigieket a dobogós meglepetéscsapat

Magyarország – Az NB II-ben sincsen előre lefutott mérkőzés.

A Cegléd ellen nyert a hétvégén 2-0-ra a Soroksár, így a gárda a harmadik helyen van pillanatnyilag a tabellán. A klub Facebook-oldala elemezte a kialakult helyzetet.

 

„Dobogón a csapat

Talán a most hét végi eredmények bizonyítják a legjobban, mennyire kiegyenlített is a mezőny a másodosztályban. A tizenötödik fordulóban rajtunk kívül egyetlen csapat sem tudott egy gólnál nagyobb különbséggel nyerni, miközben öt(!) döntetlen is született. Csapatunk a Cegléd elleni sikernek köszönhetően fellépett a dobogóra!

 

Játszhat ebben a bajnokságban feljutásra pályázó akár újonccal, kiesés elől menekülő dobogóssal, az eredmény megjósolhatatlan … A listavezető, s immár 6 ponttal(!) vezető Balmazújváros csak a 87. percben szerzett góllal győzött a kieső helyen tanyázó Budaörs ellen. A héten edzőváltáson áteső Nyíregyháza pontot rabolt a második Kisvárda otthonában, miközben a tavasszal még NB I-es Puskás Akadémia nem bírt a fél éve még NB III-ban szereplő Doroggal a Pancho Arénában. A felcsútiaknál is rosszabbul járt a Békéscsaba, haia pályán szenvedett vereséget az újonc Mosonmagyaróvártól. A ZTE idegenben nagy nehezen lebirkózta a sereghajtó SZEOL-t, míg a Szeged egy hajrágóllal diadalmaskodott Szolnokon. A Csákvár már, már győztesnek tűnt a Kozármisleny otthonában, ám a hazaiak a 92.percben begyötörték az egy pontot érő egyenlítő találatot. A Sopron zsinórban harmadik döntetlenét érte el, míg a szezon elején még pofozógép Cigánd zsinórban negyedik meccsén maradt veretlen.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC