nb1.hu

Így fog kinézni a Nyíregyháza új stadionja – képek

Látványterveket mutattak be.

A Nyíregyháza remekül rajtolt az NB II-ben. A Szpari 6 fordulót követően veretlen, 14 pontjának köszönhetően vezeti a tabellát. A nyíregyháziak jelenleg Balmazújvárosban fogadják az ellenfeleiket. Ennek az a magyarázata, hogy a csapat új otthont fog kapni.
 
A nyiregyhaza.hu foglalkozott az épülő arénával. A közleményből kiderül, hogy a munka első szakasza a bontás.
 
"A látványosabb munkafolyamatok azonban a napokban kezdődnek. A BMSK Zrt. tájékoztatása szerint a vállalkozó a bontási munkák megkezdését követő első héten az épületeken belüli bontásokat és előzetes feltárásokat, a második héten az előzőek mellett a nyílászárók, kiegészítő acél-, illetve lakatos szerkezetek, korlátok bontását, deponálását végzi. A harmadik héttől kezdődnek meg a nagyobb volumenű, komolyabb, nagy erejű munkagépeket, emelőgépeket igénylő bontási munkák, többek közt a tetőfedés és acélszerkezetek, a beton-, vasbeton szerkezetek, falak és egyéb szerkezetek bontása" – olvasható a kommünikében. 
 
Az is kiderül, hogy nem csak stadionnal gazdagodnak a nyíregyháziak:
 
"A BMSK közölte, jelenleg is az építési engedélyezési tervdokumentáció készítése zajlik. A sportcélú fejlesztés során megvalósuló stadion funkcióját tekintve labdarúgó sportlétesítmény lesz, mely későbbiekben alkalmassá tehető egyéb funkciók kiszolgálására is. A beruházás része egy különálló, a stadion és a sporttelep üzemeltetéséhez szükséges funkcióknak helyet adó Szabadidő Centrum épület és egy futókör megvalósítása is, valamint a stadion közvetlen környezete is megújul. A Szabadidő Centrum épület helyet ad fitneszteremnek, öltözőknek, zuhanyzóknak, büfének terasszal, szertárnak."
 
A látványtervek alapján így fog kinézni a Szpari új otthona:
 

(null)

(null)

(null)

(null)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC