Így fog kinézni a Nyíregyháza új stadionja - képek - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Így fog kinézni a Nyíregyháza új stadionja - képek

Bíró Ádám - 2021. August 31. Tuesday 12:17
Látványterveket mutattak be.
Kép forrása: Nyíregyháza Spartacus/Facebook
A Nyíregyháza remekül rajtolt az NB II-ben. A Szpari 6 fordulót követően veretlen, 14 pontjának köszönhetően vezeti a tabellát. A nyíregyháziak jelenleg Balmazújvárosban fogadják az ellenfeleiket. Ennek az a magyarázata, hogy a csapat új otthont fog kapni.
 
A nyiregyhaza.hu foglalkozott az épülő arénával. A közleményből kiderül, hogy a munka első szakasza a bontás.
 
"A látványosabb munkafolyamatok azonban a napokban kezdődnek. A BMSK Zrt. tájékoztatása szerint a vállalkozó a bontási munkák megkezdését követő első héten az épületeken belüli bontásokat és előzetes feltárásokat, a második héten az előzőek mellett a nyílászárók, kiegészítő acél-, illetve lakatos szerkezetek, korlátok bontását, deponálását végzi. A harmadik héttől kezdődnek meg a nagyobb volumenű, komolyabb, nagy erejű munkagépeket, emelőgépeket igénylő bontási munkák, többek közt a tetőfedés és acélszerkezetek, a beton-, vasbeton szerkezetek, falak és egyéb szerkezetek bontása" - olvasható a kommünikében. 
 
Az is kiderül, hogy nem csak stadionnal gazdagodnak a nyíregyháziak:
 
"A BMSK közölte, jelenleg is az építési engedélyezési tervdokumentáció készítése zajlik. A sportcélú fejlesztés során megvalósuló stadion funkcióját tekintve labdarúgó sportlétesítmény lesz, mely későbbiekben alkalmassá tehető egyéb funkciók kiszolgálására is. A beruházás része egy különálló, a stadion és a sporttelep üzemeltetéséhez szükséges funkcióknak helyet adó Szabadidő Centrum épület és egy futókör megvalósítása is, valamint a stadion közvetlen környezete is megújul. A Szabadidő Centrum épület helyet ad fitneszteremnek, öltözőknek, zuhanyzóknak, büfének terasszal, szertárnak."
 
A látványtervek alapján így fog kinézni a Szpari új otthona:
 

(null)

(null)

(null)

(null)

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!