nb1.hu

Így készül a szibériai hidegre a Szpari

Nyíregyháza - Vasárnaptól tavasz van!

Vasárnaptól tavasz van! A futballpályákon elindul az idény, az időjárás viszont minden lesz, csak tavaszi nem. A meteorológiai szolgálat pénteken azt írta: szombat estétől több napon át nem emelkedik 0 Celsius-fok felé a hőmérséklet, éjszakánként országszerte mínusz 10 fok alá hűl a levegő. Nyíregyházára -3, -11 fokot jósolnak vasárnapra, és hózápor is lehet.
A Városi Stadionban a talaj miatt még nem maradt el találkozó, és a tegnap esti csapadék sem okozott gondot. Jelenleg nagyon kemény, fagyott a pálya, de a szakemberektől kapott információk szerint meccsre kész állapotban van. Arról majd a játékvezető dönt a helyszínen, hogy megrendezhető-e rajta a mérkőzés. A Szpari szakmai stábja néhány edzést már füvön tarthatott az elmúlt napokban, az NYVSC pálya és Örökösföld volt a helyszín.
 
– Nem foglalkozunk az időjárással, úgy készülünk, hogy lesz mérkőzés. A kezdőt illetően 1-2 kérdőjel még volt a héten, ez jellemzően így van minden mérkőzés előtt, általában szombaton döntök arról, kik játszanak. Remélem eredményesség tekintetében ott folytatjuk ahol az őszi szezont abbahagytuk, nagyon bízom abban, hogy tavasszal azok a dolgok melyeket próbálunk automatikussá tenni, már visszaköszönnek – mondta Lucsánszky Tamás vezetőedző.
 
A találkozó vasárnap 17 órakor kezdődik. Sapka, sál, kesztyű legyen mindenkinél!
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC