nb1.hu

Így nyert a Vác négy vesztes hazai meccs után az otthonában

Vác – Hatalmas meccsen győzték le a Grosics Akadémiát!

Négy vesztes hazai mérkőzés után a Szeged legyőzésével végre újra győzelemnek örülhettünk a Városi Stadionban.

 

Íme, a váciak tudósítása a mérkőzésről.

 

„A Csákvár elleni legutóbbi hazai fellépésen jól játszottunk, mégsem tudtunk nyerni. Most ugyan nem teljesítettünk olyan jól, mégis mi zsebeltük be a három pontot.

 

Nem indult jól a mérkőzés, hiszen egy védelmi hibát kihasználva már a 3. percben Samu került helyzetben, ám Czirjék hárított. Az első negyedórában még kétszer adódott lehetőség a vendégek előtt. Először Andorka, majd Germán került helyzetbe a tizenhatosunkon belül, azonban mindketten hibáztak: Andorka lövését Czirjék hárította, míg Germán kísérlete fölé szállt.

 

Válaszul a 18. percben Tóth Gergely révén megszereztük a vezetést. Rusvay tekert a bal szélről remekül középre, ahol az érkező Tóth 7 méterről kapura fejelt, Szántai pedig már csak a gólvonal mögül tudta visszahúzni a labdát. Ennek, vagy talán egy sérülésnek köszönhetően Klausz László bő tíz perccel később lecserélte kapusát.

 

Az első félidő végén felpörögtek az események, hiszen a 41. percben először Andorka egyenlített, majd két perccel Rusvay tizenegyesből ismét csapatunkat jutatta vezetéshez. (Zsolnai Veszelinov mellett tolta el a labdát, a vendégek védője rossz ütemben érkezett, így már csak felrúgni tudta őt.)

 

A második félidő első tíz percében ismét egyenlítettek a vendégek. Veszelinov oldalról beívelt szabadrúgásánál a keresztbe bemozgó Germán Tamás megzavarta Czirjéket, így a játékszer akadálytalanul vágódhatott a kapu hosszú oldalába.

 

Az újabb egyenlítés egy kicsit megfogta csapatunkat, jó tíz percig főként mezőnyjáték folyt, helyzeteket egyik csapatnak sem sikerült kialakítania. Aztán a 66. percben Sipeki ugratta ki a tizenhatosnál mélységből induló Tóth Barnabást, aki már a kifutó kapus mellett is elemelte a labdát. A játékszer azonban a bal kapufa mellett fél méterrel hagyta el a játékteret.

 

Innentől kezdve támadásban maradtunk, melynek eredményeképpen a 74. percben ismét megszereztük a vezetést. Egy kis szöglet után Sipeki kapta vissza a labdát Zsolnaitól az ellenfél tizenhatosán belül. Okosan megtolta a labdát a nagy lendülettel szerelni igyekvő Samu mellett, aki már csak szabálytalanság árán tudta megállítani őt, így ismét büntetőhöz jutott csapatunk. Ismét Rusvay állt a labda mögé, aki ismét higgadtan vágta a kapuba a labdát.

 

A bekapott gól után a vendégek mindent egy lapra tettek fel az egyenlítés érdekében, de harmadjára már nem sikerült egalizálniuk az eredményt. Maradt a három-kettes végeredmény, így négy vesztes mérkőzés után ismét három pontot szereztünk hazai pályán.

 

 

Vác FC – Szeged 2011-Grosics Akadémia 3-2 (2-1)

Vác, 250 néző. Vezette: Gyarmati II Tibor (Szécsényi István, Szalai Balázs)

Vác: Czirjék – Görgényi, Dlusztus, Tányéros G., Hegedűs Cs. – Sipeki, Tóth Barnabás – Tóth Gergely, Rusvay (Rása, 85.), Zsolnai R. (Magos, 74.) – Tóth Barna (Kószás, 61.). Vezetőedző: Nagy Tibor

Szeged: Szántai (Molnár F. T., 28.) – Achim, Tóth Gábor, Farkas M., Zabari – Veszelinov (Zádori, 54.), Oláh G. (Zelenyánszki, 80.) – Obot, Germán T., Király P. – Andorka. Vezetőedző: Klausz László

Gólszerző: Tóth Gergely (1–0) a 19., Andorka (1–1) a 41., Rusvay (11-esből, 2–1) a 44., Veszelinov (2–2) az 53., Rusvay (11-esből, 3–2) a 75. percben”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC