nb1.hu

Így verte a Szpari a Dorogot – galéria

Nyíregyháza - Otthon tartotta a három pontot a Szpari.

A 23. forduló elhalasztott mérkőzését pótolta a Nyíregyháza Spartacus a Dorog ellen.
 
Nyíregyháza Spartacus – Dorog 3-1 (1-0)
Városi Stadion 1090 néző
Jv: Böcskei Balázs (Baghy, Kovács)
 
Nyíregyháza: Jova – Hinora, Rubus, Kelemen, Farkas – Ötvös (Kártik 62.), Kesztyűs – Gréczi (Sinanovic 62.), Pekár, Papp – Gajdos (Hornyák 73.)
vezetőedző: Lucsánszky Tamás
 
Dorog: Vajda – Nagyházi (Janusz 87.), Mészáros, Berkó (Vígh 64.), Szedlár, Csató, Grabant (Szellák 39.), Bora, Szalai, Lénárt, Faragó
vezetőedző: Schindler Szabolcs
 
Lucsánszky Tamás: – Nem lehet úgy kezdeni ahogy a múlt héten kezdtünk, ezt elmondtam a játékosoknak a találkozó előtt. Az első 15 percben jól is játszottunk. A vezető találat után le kellett volna zárnunk a mérkőzést, voltak lehetőségeink, de nem sikerült. Kontrolláltuk az ellenfél kontráit de egy rossz döntés után mégis egyenlíttettek. Pozitív, hogy volt tartása a csapatnak egy rosszul sikerült meccs után, nem adtuk fel egy percre sem, ennek köszönhető a győzelem.
 

Schindler Szabolcs: – Óriási küzdelem volt, tisztességesen játszottunk, mégis pont nélkül kell távoznunk. Rosszul kezdődött a mérkőzés, de visszajöttünk, szép gólt szereztünk és 1-1-nél volt egy meccslabdánk is, amit nem tudtunk értékesíteni. A végén azért lett 3-1 mert kockáztattunk, 19-re lapot húztunk de nem sikerült egyenlíteni.

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC