nb1.hu

Így vesztette el első helyét az ETO – videó

Elrontották az első félidőt a győriek.

AQVITAL FC CSÁKVÁR–WKW ETO FC GYŐR 3–2 (3–1)
Csákvár, Tersztyánszky Ödön Sportközpont, 600 néző. Vezette: Nagy Róbert (Márkus Tamás, Kis Zoltán)
CSÁKVÁR: Markek – Csató M., Albert I., Tányéros Á. – Tamás N., Kocsis B., Mészáros D. (Nándori, 73.), Madarász, Deutsch L. – Skribek (Major G., 59.), Sejben (Farkas A., 80.). Vezetőedző: Visinka Ede
WKW ETO: Horváth T. – Kovács K., Gengeliczki (Vukaszovics, 59.), Vári, Kalmár O. – Vaskeba, Harizopulosz (Borbély, 59.) – Szánthó, Bagi, Andrics – Horváth Z. (Lovrencsics B., 67.). Vezetőedző: Boér Gábor
Gólszerző: Madarász (1.), Kocsis B. (17.), Albert I. (31.), ill. Szánthó (11.), Horváth Z. (48. – 11-esből)
 
Az ETO FC Győr listavezetőként vágott neki a 10. fordulónak, de a játéknap után visszacsúszott a második helyre. Boér Gábor együttese a Csákvár otthonában szenvedett 3-2-es vereséget. Már az 53. másodpercben hátrányba került a Győr, ekkor Madarász éles szögből talált be. 10 minutummal később Szánthó egalizált, a Rába-parti futballista Andric passza után lőtte ki a csákvári kapu hosszú oldalát. A szünetig még két gólt szerzett Visinka Ede csapata. Előbb Kocsis egy beadás után belsőzött a vendégek kapujába, majd Albert kb. 22 méterről szerzett gólt. A szünetet követően Horváth szépített tizenegyesből, de több gól már nem született, így a csákváriak örülhettek. A büntetőt Deutsch kezezése miatt fújta be Nagy Róbert játékvezető.
 
Íme a mérkőzés összefoglalója:
 

Boér Gábor a meccs után a korán bekapott gólra is kitért.
 
"Úgy nem lehet mérkőzést kezdeni, hogy az ötvenharmadik másodpercben gólt kapsz, az első félidőben szinte nem is voltunk a pályán. A szünet után viszont játékban és a helyzetek számában is felülmúltuk vendéglátónkat, de nem sikerült fordítanunk" – nyilatkozta a győriek mestere.
 
Visinka Ede úgy gondolja, az akaraterejüknek volt köszönhető a bravúros győzelem. 
 
"Megérdemelten nyertünk, sikerünk az akarat és a szív diadala. Az ETO nem véletlenül az élmezőny tagja, szabad- és szögletrúgásai is életveszélyesek voltak, de álltuk a sarat" – fogalmazott a Csákvár edzője. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC