nb1.hu

Ikonikus játékosok térnek vissza a Szpari jótékonysági gáláján

A csapat szurkolójának kezelésére gyűjtenek.

Íme, a klub bejelentése:
 
Hónapok teltek el azóta, hogy Tomek Zoltánnál leukémiát diagnosztizáltak. A Szpari szurkoló azóta folyamatosan harcol a betegséggel, a futball társadalom pedig összefogott, hogy segítsen neki. Nyíregyházán az egyik ovifoci eseményen a Monbebé is támogatta, de érkeztek felajánlások Győrből, Békéscsabáról, Budapestről és a határon túlról is. Az elmúlt hetekben kiderült, újabb komoly műtét vár Zolira, Nyíregyházán pedig szombaton egy Jótékonysági Sportgálát rendeznek, hogy a teljes bevétellel támogassák a szurkolót és családját. A Spartacus 1928 Egyesület és Rudolf Gergely korábbi válogatott labdarúgó szervezi az eseményt, melyen a magyar öregfiúk válogatott is pályára lép.
 
– Sokan elfogadták a meghívást, Csank János, Mészöly Géza, Telek András is jön, a Szpari öregfiúk csapatában pedig pályára lép Szatke Zoltán, Bajzát Péter és Kondora József is. Olyan játékosok lesznek mindkét oldalon akiket szerettek, és még ma is szeretnek a szurkolók – mondta Rudolf Gergely korábbi válogatott labdarúgó, aki mindkét együttesben játszik egy-egy félidőt. 
 
Íme a Szpari öregfiúk csapatának tagjai: Ovszijenko Volodimir, Göncz Bertalan, Szatke Zoltán, Bajzát Péter, Kondora József, Novák János, Ambrusz Árpád, Nagy Sándor, Törtei Tamás, Balogh Zoltán, Csernyijenkó Ruszlán, Bábik Tibor, Cipf Zoltán, Márton István, Lelt József
 
A mérkőzések mellett kiegészítő programok is várják a nézőket, a tombolasorsoláson értékes ajándékokat lehet nyerni. Többek között Fucsovics Márton Djokovic elleni meccsen viselt mezét, Kádár Tamás válogatott labdarúgó felsőjét, a 2016-os EB-n résztvevő válogatott dedikált labdáját is kisorsolják. A Sportgála szombaton 16 órakor kezdődik, a főmérkőzés 17.30-tól lesz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC