nb1.hu

Ingyenes belépés a Soroksár ellen

Kazincbarcika - A dobogó megtartásáért Lipcsei Péteréket kell legyőzni.

A labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II 8. fordulójában Soroksár együttesét fogadja a KBSC. A kék-sárgák a dorogi győzelem után ezúttal is szeretnék begyűjteni a három pontot. Legutóbb győzelemnek örülhetett a Kazincbarcika, hiszen Boros hajrágóljával 1-0- ra nyert Dorogon. A vendégek kispadján egy régi ismerős a Ferencvárosban, Portóban is futballozó kazincbarcikai születésű tréner, Lipcsei Péter ül majd. A mostani ellenfél mérlege eddig a bajnokságban nem valami fényes, hiszen 2 győzelemmel 4 döntetlennel és 1 vereséggel, 10 ponttal a 11. helyen állnak, igaz csak 4 ponttal állnak a KBSC mögött.

Szoros az NB II mezőnye így most is kiélezett csatára lehet számítani. A Barcika pályaválasztóként még veretlen mérlege két 2-1- es győzelem és egy 2-2-es döntetlen. A Soroksár viszont idegenben még nem nyert, igaz nem is kapott ki. Vácon, Budafokon, Nyíregyházán és legutóbb Gyirmóton is döntetlen eredményt ért el.

Vitelki Zoltán bízik csapatában, hiszen a Kazincbarcika az elmúlt két meccsén lelkesen futballozott, melynek meg is lett az eredménye. A szakember úgy véli jó játékkal és kellő alázattal ismét megszerezhető a 3 pont. Jelenleg harmadik helyen állnak Somodiék, és ha hozzák a mostani mérkőzést is, megtartják dobogós pozíciójukat. A Kazincbarcika – Soroksár mérkőzés szeptember 10-én vasárnap, fél ötkor kezdődik Tiszaújvárosban, a találkozó játékvezetője Szilágyi Sándor lesz. A belépés ingyenes.

 

Belülről mutatunk egy részletet a Haladás épülő, új stadionjáról – kép – NB1.hu

Haladás-stadion,

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC