nb1.hu

Intenzívre került a Vasas legendája

Piac a második otthona.

Tatabányán lett ismert játékos, ahol 33 mérkőzésen 18 gólt szerzett, majd az 1970/71-es idényben a Vasas játékosa volt. Összesen 17 mérkőzésen húzta magára az angyalföldiek mezét Ladinszky Attila, aki egyébként 70 éves.
 
Ladinszky utána volt a Beerschot, a Feyenoord, az Anderlecht, a Betis és a Toulouse FC játékosa is. Volt belga és holland bajnok, spanyol kupagyőztes, akármelyik országban játszott, imádták őt, nemcsak a társak, az edzők és a közvetett szakmai, hanem a szurkolók is.
 
És most mindannyian aggódhatunk érte, mert kedd délután Messengeren azt az üzenetet kaptuk, hogy Ladinszky kórházba került, műtötték és jelenleg az intenzív osztályon ápolják.
 
Az informátor szerint Ladinszky szíve már egy ideje „rosszalkodott”, ezért került sor a fontos beavatkozásra, de emberünk azt állítja, múlt héten még beszélt a támadóval, akkor azt mondta neki, hogy „minden rendben van”.
 
 
 
A Vasasra egyébként rájár a rúd az egészség szempontjából, mert a klub talán legnagyobb ikonja, Mészöly Kálmán már régebb óta betegeskedik, minap meg arról kellett beszámolnunk, hogy az egyik leghűségesebb szurkolója hagyott itt bennünket…
 
Ladinszky egyébként, amikor csak tudott, ott volt a Vasas mérkőzésein, akárcsak a Fény utcai piacon, mely gyakorlatilag a második otthona volt.
 

Hűséges szurkolóját gyászolja a Vasas

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC