nb1.hu

Budaörsről igazolt a Mosonmagyaróvár.

 
AZ MTK HÍRE:
 
“Csütörtöki ellenfelünk Telkiben az izraeli bajnokság 4. helyezettje, a Konferencia Ligára készülő FC Maccabi Netanya volt. 
Somodi – Varju, Szépe, Nagy Zs., Medgyes – Kata, Mezei, Bognár – Stieber, Futács, Németh K. összeállításban kezdtünk – jól, hiszen Németh már az első percben kis híján betalált.
Pár perccel később jött az újabb szép támadás: Németh Bognárt ugratta ki, ő középre emelt, Futács 5 méterről fejelt, a kapus a léc alól mentett nagy bravúrral.
 
Kifejezetten nagy iramú, "éles" meccset láthattunk, mindkét csapat sokat ment előre. Bő félóra elteltével kerültünk a legközelebb a vezető gólhoz: Stiebert akasztották, de Futács büntetőjét kivédte a kapus. A túloldalon Avrahm került ziccerbe, de Varju hatalmasat mentett. Bognár veszélyes átlövésével zárult az első félidő, amelynek során nem esett gól.
 
A szünetben Horváth Artúr került a védelem jobb oldalára, majd később Kovács Mátyás, Kovács Máté, Biben, Zuigeber, Barkóczi, Nagy Barnabás (és a hajrában Lehoczky is) pályára lépett. Ebben a játékrészben kevesebb volt az igazán nagy helyzet, a legnagyobb az 54. percben Zlatanovich éles szögből leadott lövése volt, amely után a jobb kapufa mellett suhant el a labda. A 73. és a 75. perc között aztán felpörögtek az események: gyorsan két gólt szereztek az izraeliek, mi pedig azonnal szépítünk: Zuigeber passzát az érkező Kovács Mátyás lőtte 10 méterről a hálóba.
 
A hajrában Itshak alakította ki a 3-1-es végeredményt – egyértelműen ez a felkészülési meccsünk volt eddig a legmagasabb színvonalú.
 
A mieink legközelebb már a szlovéniai edzőtáborban lépnek pályára.”
 
 
Az MTK- FC Maccabi Netanya teljes mérkőzés itt nézhető vissza.
 
 
A MOSONMAGYARÓVÁR BEJELENTÉSE:
 
“Újabb játékossal bővült a Credobus Mosonmagyaróvár kerete, hiszen Sajbán Miklós a napokban aláírta szerződését. A korábban sikeres szezonokat futó, igaz a legutóbbi idényben az NB II-ből kieső Budaörs alapembere komoly erősítést jelenthet. Sajbán Miklósnak 185 másodosztályú mérkőzésen 17 gól és 17 gólpassz a mérlege, értéke a transfermarkt szerint 100.000 euró. Sajbán a hatodik új igazolása az MTE-nek.
 
Friss hír még a csapat háza tájáról, hogy a szombati ETO FC Győr elleni mérkőzés a korábban meghirdetettnél egy órával korábban, 10 órakor kezdődik majd.”
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC