nb1.hu

Játékrendszer – megszólalt a Szeged új vezetőedzője

Ha kell, átmegy a falon is.

 

Mint arról korábban beszámoltunk, a korábbi kiváló játékos, Dragan Vukmir lett a Szeged új vezetőedzője. A korábban a Bicskénél dolgozó szakember Dobos Barnát váltotta a Tisza-partján – nem kis célokkal.

 

"Figyelemmel követtem az első és a másosztály küzdelmeit is, jól ismerem a magyar mezőnyt, így a Szeged csapatát is" – nyilatkozta a klub honlapjának Dragan Vukmir. "Vannak ismerős játékosok itt a klubnál, Varga Szabolcs csapattársam volt az MTK-ban, de Varga Bencét is ismerem a kék-fehérektől. Több olyan labdarúgó van itt, akikkel ellenfélként találkoztam korábban a pályán, ilyen Mohl Dávid, Miroslav Grumic, Alekszandar Jovanovic vagy Simon Ádám.Az edzői filozófiám, hogy aki nem szeret keményen, kőkeményen dolgozni, az ne focizzon. A foci egy nagyon nehéz munka, ahol mindennap dolgozni kell, mindennap azért kell melózni, küzdeni, izzadni, mindent beleadni, hogy jobb, eredményesebb legyél. Én ezt képviseltem játékosként is, ezt viszem tovább a kispadon is. Sokszor mondom magamról, hogy ha adnak nekem egy feladatot, ami látszólag megoldhatatlan, akkor nem azon töröm a fejem, hogy ez lehetetlen, hanem megoldom, a falon is átmegyek a megoldásért."

 

S hogy miben hisz? "A kőkemény munkában hiszek, hiszem és tudom, hogy ez az út a sikerhez vezet. Szeretném kihangsúlyozni, hogy számomra nagyon fontos szereplő a labdarúgásban a szurkoló. Szeged egy nagy város, nagy tömegbázissal, sok szurkolóval, akik fantasztikus hangulatot tudnak a stadionba varázsolni. Ha végre vége lesz ennek a Covid-vírusnak akkor számunkra a legnagyobb erősítés az lesz, hogy az emberek visszatérnek majd a lelátóra. Szeretném, ha egész Szeged, az egész város mögénk állna, és így együtt, közösen, nagyon erősek lehetünk. A csapatra visszatérve, nem gondolkodom egyelőre játékrendszerekben, majd megnézem, hogy a játékoskerethez melyik rendszer illik legjobban. Január negyedikén elkezdjük az alapozást, felmérjük a játékosokat, aztán igyekszünk a legjobban kihasználni az első mérkőzésig hátralévő időszakot. Szeretnék ezúton minden szegedi szurkolónak boldog, és eredményes új évet kívánni!" – fogalmazott.

 

FRISSÍTÉS:

Picit marad Bicskén is a Szegedre távozott edző

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC