nb1.hu

Jó futball és fordítás a győri rangadón

Győr - Erre a forgatókönyvre nem sokan számítottak.

Meglehetősen hektikus az ETO FC Győr eddigi szezonja, bár tulajdonképpen azt is mondhatnánk, hogy egyenletes, az eddigi 15 forduló alatt ugyanis 5-5-5 győzelmet, döntetlent és vereséget könyvelhettek el.

Az MTK ezzel szemben megállíthatatlanul menetelt a feljutás felé, két kisiklástól (döntetlen, vereség) eltekintve mindegyik mérkőzésüket megnyerték idáig.

Minden előjel az MTK sikerét mutatta tehát, és senki nem lepődött meg, amior a 6. percben ennek megfelelően egy szép akció során Lencse László révén megszerezték a vezetést a vendégek. A győriek azonban nem törtek össze, és még a félidő vége előtt szépítettek. Szabó Lukas fejelte el Demjén Patrik keze elől a labdát a hálóba.

A második félidőben aztán egy gyors kontrával fordított az ETO, a végletekig kijátszott akció végén Szimcso Viktor passzolt a hálóba.

Az MTK láthatóan nem tudott mit kezdeni a szokatlan forgatókönyvvel, miszerint nyert helyzetből elveszíthetik a meccset. Így hiába volt még hátra majdnem negyven perc és hosszabbított öt percet a játékvezető, már nem találtak a kapuba.

A forduló legnagyobb meglepetéseként tehát a Győr legyőzte az MTK-t, amely így nem tudott élni a lehetőséggel, és hat helyett csak három ponttal vezet a Kisvárda előtt. A győriek a megszerzett három ponttal a kilencedik helyre léptek elő a tabellán.

Merkantil Bank Liga
16. forduló
 
ETO FC Győr–MTK 2–1
G:
Szabó L. (44.), Szimcso (53.), ill. Lencse (6.)

 

TABELLA

Merkantil Bank Liga NB II 2017/18

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC