Kanta József és november legjobbjai - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Kanta József és november legjobbjai

Hesz Tamás - 2017. December 21. Thursday 08:05
Budapest - Két játékost is díjjaztak az MTK-nál.
Kép forrása: mtk.hu
Kanta József, az MTK játékosa várta az Új Hidegkuti Nándor Stadionban november legjobbjait az MTK-nál.
 
Az U12-U15-ös korosztály csapataiból a 12 éves Mucsányi Miront választotta ki a szakmai stáb. Edzője, Lednitzky András a következőképpen jellemezte: – Nagy munkabírású középpályás, aki védekezésben és támadásban egyaránt tudja kamatoztatni erényeit. Kiemelkedő játéktudása mellett nagyon jó szellemiségű, győztes típusú srác, aki korosztálya csapatkapitányaként is ragyogóan helytáll.
 
Miron az U13-as csapatban 11 alkalommal lépett pályára, 5 gólt szerzett, és az U14-es csapatban is bemutatkozott, a Grosics Akadémia FK ellen.
 
A Sándor Károly Labdarúgó Akadémiáról – november hónapban – Törőcsik Péter lett a legjobb. A 16 éves középpályásról Székely Zsolt beszélt: – Nem a mérkőzéseken elért csapatszintű eredmények, és nem az egyéni eredményei miatt választották őt a hónap játékosának, hanem a folyamatosan javuló teljesítményének köszönhetően. Nagy kedvvel és akarattal veti bele magát a meccsekbe, és mivel látja, hogy ennek van eredménye, ez még jobban motiválja őt.

Törő, a szezonban 13 mérkőzésen lépett pályára az U17-es csapatban, és 11 góljával – csapattársával, Zuigéber Ákossal együtt – holtversenyben vezeti a góllövőlistát. Sorozatban hat találkozón talált be, ezekből a Ferencvárosi TC ellen triplázott.

 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!