nb1.hu

Kapust igazolt az Ajka, fiatal védő érkezett a Csákvárhoz

Erősített a Budaörs is.

AJKA:
 
"Szabados István személyében kapussal bővült keretünk, legújabb igazolásunk a tavalyi évben a  DEAC csapatában szerepelt. A 24 éves hálóőr a debreceni akadémián nevelkedett, később alapembere volt a feljutást ünneplő DEAC együttesének."
 
CSÁKVÁR:
 
"A Szolnokról érkezett Csirmaz István után egy újabb jobb oldali védő, szélső készül ezekben a napokban csapatunkkal. A 19 éves Hosszú Zétény nem ismeretlen vezetőedzőnk, Mónos Tamás számára, hiszen a fiatal védő a Puskás Akadémiától érkezett.
 
A korosztályos válogatott Zétény 13 éves kora óta a felcsúti akadémia játékosa, végig járva a korosztályos csapatokat az elmúlt idényt már az NB III-ban töltötte. Huszonegy bajnokin lépett pályára a Nyugati csoportban (egy gólt is szerzett) és háromszor kerettag volt az elsőosztályú találkozón is."
 
BUDAÖRS:
 
"Budaörsön folytatja pályafutását Bognár Dávid. A 23 éves középpályás Paksról érkezett kölcsönbe a 2021/2022-es szezonra.
 
Bognár Dávid paksi nevelés, többnyire az NB III-ban szereplő második számú együttesben kapott szerepet – eddig három első osztályú mérkőzés van a lábában. Egy, a szlovén Lendva együttesében eltöltött féléves kölcsönjátékot leszámítva eddig a teljes pályafutását az atomvárosban töltötte."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC