Kazincbarcika: az edző elmondta, mikor távozhat - reakció - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Kazincbarcika: az edző elmondta, mikor távozhat - reakció

NB2.hu - 2022. November 18. Friday 13:56
Nagyon fontos lesz a következő három meccs.
Kép forrása: kbsc.hu
A Kazincbarcika eddig tizenkilenc pontot szerzett az NB II mostani idényében, ezzel a csapat a 16. helyen áll a tabellán. Varga Attila a klubhonlapnak elmondta, ha a következő három meccsükön nem szereznek legalább négy egységet, távozni fog az együttestől:
 
"Az egyeztetésen azt a felajánlást tettem, hogy az elkövetkező három mérkőzésen (MTK, Szentlőrinc, Dorog – a szerk.) minimum négy pontot gyűjtünk a csapattal. Ha ezt nem tudjuk teljesíteni, akkor én távozom. A klubvezetés ezt elfogadta. A héten a válogatott szünet miatt a megszokottól eltérő edzésmunkát tudunk végezni: a fizikális és taktikai feladatok mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a játékosok önbizalmát növeljük, újra megízleljék a gólszerzés örömét és a közös sikert, győzelmet. Hétfőtől már kimondottan az MTK-ra fogunk készülni, mert szeretnénk hazai pályán jól játszani, és visszatérni az eredményes útra" - mutatott rá a vezetőedző.
 
A Barcika november 27-én az MTK-t látja vendégül. Érdekesség, hogy Varga Attila legénysége szeptember 4-én nyert legutóbb az NB II-ben, vagyis tíz meccs óta nyeretlenek a borsodiak. 
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!