nb1.hu

Kazincbarcika: edzőváltás, majd óriási gyűlölködés a kommenteknél

Távozó játékos is van a DVTK-hoz.

 

Az NB II-ben 17. helyen álló Kazincbarcika közleményeit változtatás nélkül közöljük.

 

"A Kolorcity Kazincbarcika SC a mai nappal felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Köszönjük Varga Attila klubnál végzett munkáját, a tavalyi NB III-as bajnoki sikerben való szerepét, és további pályafutásához sok sikert kívánunk!

 

Az új szakvezető személyéről a későbbiekben adunk tájékoztatást, a csapat tréningjeit átmenetileg Simon László asszisztens edző és a stáb vezeti.

 

FRISSÍTÉS – 2023.02.08. 18.30 óra

 

A legmesszebbmenőkig tiszteletben tartjuk a véleménynyilvánítás szabadságát, pro és kontra mindenki számára. A közlemény kapcsán is támogattuk, hogy mindenki leírja érzéseit, gondolatait. Azonban a poszt alatt mára olyan szintű személyeskedés, sértegetés és gyűlölködés alakult ki, ami megengedhetetlen, illetve méltatlan azokhoz az eredményekhez, amelyeket a klub, a játékosok, Varga Attila és az edzői stáb közösen elértek. Méltatlan azért is, mert a szurkolók, szimpatizánsok, a labdarúgó- és újságíró szakma nagy része is döbbenten figyeli a történéseket, azt a fajta "adok-kapok"-ot, ami kialakult. Klubunk elismerte és megköszönte az egykori vezetőedző érdemeit, munkáját; s elfogadja a szurkolók, szimpatizánsok, olvasók, városlakók véleményét. Ugyanakkor nem engedheti meg azt a fajta gyűlölködést, ami megjelent oldalunkon. Tisztelettel kérjük Önöket, az érintetteket és minden jó érzésű kommentelőt, hogy a jövőben tartózkodjanak az ilyenfajta szélsőséges megnyilvánulásoktól; a kulturált vitának, kritikának szívesen adunk helyet, de a személyeskedő(s), sértegető(s), provokáló kommenteknek oldalunkon nincs helye! Köszönjük megértésüket és együttműködésüket! (Jelen indokok alapján a kommenteket lezártuk, az oldalról eltávolítottuk, illetve a további vitákat elkerülendő archiváltuk.)"


"Visszatért anyaegyesületéhez – a Diósgyőrhöz – Benkő Péter, aki az elmúlt időszakban 17 alkalommal lépett pályára a Kolorcity Kazincbarcika színeiben bajnoki, illetve kupamérkőzésen, s egy gólt szerzett kék-sárgában. Köszönjük Péter és további sok sikert kívánunk neked!"


A Kazincbarcika vasárnap a Mosonmagyaróvár ellen folytatja a bajnokságot. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC