nb1.hu

Kazincbarcika: fantasztikus bejelentés!

Gyakorlatilag kész a stadion!

 

A KBSC remek bejelentése:

 

"A kazincbarcikai sporttelepen a kényszerszünet alatt sem állt le az élet, a centerpálya környezetében a licensz feltételekhez és a csapatok jobb kiszolgálásához szükséges kisebb munkálatok zajlanak, így reményeink szerint a szünet után már végleg haza költözhetünk.


Mint ismeretes a Kazincbarcika otthonának építése két ütemben zajlik. Elsőként készült el a pálya, valamint a 920 fő befogadására alkalmas hazai szektorok és a 200 vendégszurkolónak helyet adó lelátó. A rétegelt játéktéren az elmúlt hetekben az automata öntözőrendszer működésének stabilizálása volt a fő feladat, emellett pedig a következő szezontól licensz követelménynek számító pályavilágítás kiépítése is elkezdődött. A tökéletes megvilágítás érdekében a pálya négy sarkán elhelyezett nagy fényerővel bíró ledes fényforrások teszik majd lehetővé, hogy Kazincbarcikán is "esti" mérkőzéseket rendezhessünk, valamint heteken belül az eredményjelző is felhelyezésre kerül, így már szinte semmi akadály nem hárul a ténylegesen hazai meccsek megrendezése előtt.

 

A centerpálya mellett folyamatban van az eredményjelző, a hangosítás és pályavilágítás üzemeltetéshez szükséges elektromos hálózat kiépítése, amit a játéktér oldala vonala menti tereprendezés, cserepadok elhelyezése követ. A katasztrófavédelmi és biztonsági előírások alapján készülnek el a pálya környezetében szükséges és még hiányzó burkolatok, kerítések. Mivel a Kazincbarcika csapata és soros ellenfelei öltözői ideiglenesen az új centerpálya melletti épületben kapnak helyet, így folyamatban van az öltözők kialakítása, licensz feltételekhez szükséges helyiségek alkalmassá tétele.

 

Egyértelmű célunk, hogy a kényszerszünetet követően a minimális elvárások teljesítésével valóban hazai mérkőzést rendezhessünk, reméljük nézőkkel és szurkolókkal a lelátókon."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC