nb1.hu

Kazincbarcika: új név, új arculat

Hazatérhet a csapat.

ÍME, A KAZINCBARCIKA BEJELENTÉSE:
 
"A kazincbarcikai labdarúgó klubnál elindult változások az idén igazán látványosra sikerülnek. A megújulási folyamat részeként a tervek szerint a következő szezonban a hazai pályájuk már Kazincbarcikán lesz, korszerű körülmények között tudják kiszolgálni a szurkolókat.
 
– Nyártól a csapataink elhelyezési körülményei jelentősen javulnak, a teljesítmény-méréshez, rehabilitációhoz, szakmai munkához új digitális alapon működő eszközöket, szoftvereket használunk és tervezünk még beszerezni. A felnőtt csapatnál az új edzői stáb érkezésével fiatalos lendülettel indult el a szakmai munka, míg az utánpótlás képzésben is vannak változások, rendezett körülmények között egy megújuló képzési rendszerben dolgoznak a fiatalok – mondta Wächter Balázs, a társaság ügyvezetője. A megújulást, az innovációra való törekvést a klub meghatározó támogatója az önkormányzat is felismerte, így felmerült az igény, hogy a mezszponzoráción túl a város modern arculati elemei intenzívebben is megjelenjenek a csapat életében. Ezért a jövőben a labdarúgó csapataink Kolorcity Kazincbarcika SC néven indulnak minden bajnokságban, így ezáltal az országban is egyre ismertebbé válhat Kazincbarcika fiatalos arculata.
 
– Ha már változás, akkor elindítottuk a klub arculati elemeinek megújítását. Ennek meghatározó eleme egy korszerűbb, a városmárkára is utaló logó kialakítása. Bízunk benne, hogy a jövőben ezek a változások az eredményességben is megjelennek, amely ráirányítja a figyelmet a helyi labdarúgásra, és akár nézőként, vagy utánpótlás játékosként, de egyre többen tartoznak majd klubunkhoz – mondta el az ügyvezető."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC