Kecskeáldozás, Kondás üzenete a szurkolókhoz, Kuttor érdekes szavai - reakciók - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Kecskeáldozás, Kondás üzenete a szurkolókhoz, Kuttor érdekes szavai - reakciók

Nagy Benjámin - 2021. August 30. Monday 10:51
Pécsi gyávaság, soroksári mélység, kifilézett Kerület.
Kép forrása: dvtk.eu

 

Mint arról beszámoltunk, kilenc mérkőzést rendeztek vasárnap az NB II 6. fordulójában, a Csákvár-Szolnok találkozót októberben rendezik. Lássuk, hogyan értékeltek a lefújás után a vezetőedzők!


DVTK–Pécs 3–0

Kondás Elemér: - Ma igazi csapat voltunk, és nagyon fontos győzelmet arattunk! Nagyon jó, hogy három gólt szereztünk, egyedül azt sajnálom, hogy nem sikerült többet lőni, mert megvoltak a lehetőségeink. Jó ritmusban játszott a csapat, természetesen vannak még hibák, amit javítani kell. Ahogy sorra jönnek vissza a csapatba sérülésük után a játékosok, úgy nőnek meg a variációs lehetőségeink. Nagyon örültem, hogy az első félidőben két perc alatt két gólt szereztünk, megrúghattuk volna a harmadikat is a félidő végén, de ekkor még kimaradt. Ezt követően az ellenfelünk nyilvánvalóan nagy energiát mozgósított az eredmény kozmetikázása érdekében, ám bevittük a harmadik gólt, ami eldöntötte a mérkőzés sorsát. Ezt követően kontrákból még több gólt is szerezhettünk volna. Jót tett volna a gólkülönbségünknek, mert hat meccsen lőtt nyolc gól még mindig kevés, de ha így haladunk, és sorra behúzzuk a hazai mérkőzéseket, akkor folyamatosan egyre jobb lesz a csapat.  A gól megtanítja futballozni a csapatot, amikor mi lőjük az elsőt, az megnyugtatja a csapatot. Ma is így történt, de azt kértük, hogy az első gól után se álljunk meg, hanem próbáljunk gólra gólt szerezni. Folyamatosan nyomás alatt tartottuk az ellenfelet, és ennek meglett az eredménye. Sokat futottunk, de kell is sokat futni, és emellett bele kell tenni a minőséget. Ma jóval bátrabban játszottunk, mint a korábbiakban. Többször játszottuk fel a labdát, többször indultunk el a kapu felé, mint vissza. Itthon játszottunk szépszámú közönség előtt, akik végig a csapat mögött álltak, adták az erőt, amit köszönünk szépen! Amikor a DVTK vezetőedzője lettem, és eldőlt, hogy színmagyar csapattal vágunk neki a bajnokságnak, már akkor szerettem volna, hogy minél több saját nevelésű játékos szerepeljen a keretben. Edzői pályafutásom során korábban is preferáltam a a városhoz, a klubhoz kötődő játékosokat. Ezúttal hat saját nevelésű játékos lépett pályára kezdőként, de rajtuk kívül más borsodi születésű labdarúgó is játszott.

Vas László: - Mélységesen csalódott vagyok a mai mérkőzés miatt. Nem erre számítottam, és elsősorban nem is az eredményre gondolok. A mutatott játékban, a hozzáállásban nagy hiányosságaink voltak, nem jellemző a csapatomra, hogy ennyire hitehagyottan, gyáván futballozzon, ám ma ez történt. Emiatt alakult így a végeredmény.

 
 
Soroksár SC–Nyíregyháza Spartacus FC 2–3 
 
Lipcsei Péter: - Nehéz mit mondani, mert magunkat vertük meg, hátul gyermeteg hibákat vétettünk, amivel megkönnyítettük a listavezető dolgát. Öt perccel a vége előtt még mi álltunk jobban, mégis pont nélkül maradtunk, ami rendkívül bosszantó. Mélyre kerültünk, de a következő két hétben azon fogunk dolgozni, hogy innen is felálljunk.
 
Szergej Pacaj: - Az első félidőben rosszul kezdtünk, pedig tudtuk, hogy jön majd a Soroksár, mivel hazai környezetben szerettek volna bizonyítani. A kapott gól után többet birtokoltuk a labdát, de a lehetőségekkel nem sikerült élni. Fordulás után a cserékkel gyors játékosokat küldtünk be, egyenlítettünk, és bár egy szabadrúgás után ismét a hazaiak vezettek, fordítottunk, és teljesen megérdemelt a győzelmünk, mert sokat tettünk érte. Büszke vagyok a csapatra, különösen az tetszett, hogy 2-2 után sem elégedtek meg a döntetlennel, hanem mentek tovább a győzelemért. 
 
 
Budaörs–Békéscsaba 1912 Előre 1–1 

Márkus Tibor: - Az első félidőben egész jól játszottunk, meg is szereztük a vezetést. Az ellenfél kevés időt töltött el a térfelünkön, egy beadást követően szerzett góllal azonban egyenlíteni tudtak, amivel a végeredményt is beállították. A második játékrész jó iramú játékot hozott. Ki-ki mérkőzés volt, itt is ott is voltak helyzetek, igazságos eredmény született.

Preisinger Sándor: - A második félidőben nekünk volt több százszázalékos ziccerünk, de még a kapufa is ellenünk volt. Mindent megtettünk a győzelemért, sajnos az egy pontokkal nem sokra megyünk. Lehet, hogy fel kellene hívnom Horváth Ferit, hogyan kell kecskét áldozni?

 
 
Szentlőrinc–III. Ker. TVE 4–1
 
Marián Sluka: – Erre a győzelemre vártunk öt forduló óta. Többször is közel voltunk hozzá, de valami mindig hiányzott. Magabiztos győzelmet arattunk, az első félidőben parádésan játszottunk, ha ezt tudják nyújtani a srácok a jövőben, akkor szép sikerek elé nézünk.

Czvitkovics Péter: – Arra nem számítottunk, hogy negyedóra alatt elkerülhető gólokkal kifilézzük magunkat. A Szentlőrinc stabilan védekezett négy-nulla után is, és csak szépítésre futotta.
 
 
BFC Siófok–Budafoki MTE 1–1 
 
Domján Attila: – Az első húsz percben nagyon kényelmesen és ritmustalanul futballoztunk, a gól után átvettük a játék irányítását, de az már művészet, hogy ennyi gólszerzési lehetőségből sem sikerült a nyernünk.

Boér Gábor: – Az első húsz percben remekül futballoztunk, a vezetést is megszereztük, utána azonban kapkodva és kishitűen játszottunk. A hazai csapat komoly nyomást gyakorolt ránk, és sajnos az átmeneteinket sem jó minőségben játszottuk le.
 
 
Vasas FC–Kecskeméti TE Hufbau 1–1 
 

Kuttor Attila: - Érdekes meccs volt, szerintem amióta itt vagyok, ilyen jó mérkőzésünk még nem volt. Rengeteg lövésünk és lehetőségünk volt, amikből valahogy nem akart megszületni a gól. Sajnálom, hogy csak az egyenlítés jött össze, biztosan furcsán hangzik majd, de szerintem ennél ma többet érdemeltünk volna a játékunk alapján.

Szabó István: - Nem könnyű értékelni, főleg, hogy a végén kaptunk egy gólt. Igazságos az eredmény ezzel együtt, egy nagyon jó csapat otthonából viszünk el pontot. Nem voltam elégedett, mert nem úgy játszottunk az első húsz percben, ahogy én azt szerettem volna, de aztán jött a gól, ami önbizalmat adott nekünk. Számítottunk rá, hogy a Vasas nagy erőket mozgósít majd fordulás után, így is lett, a játék képe alapján az egyenlítésre rá is szolgáltak. Én büszke vagyok a csapatomra a későn kapott gól ellenére is, mert egy nagyon jó csapattal találkoztunk. Másfél héten belül két bajnokesélyessel játszottunk döntetlent, ez nekünk hatalmas siker, csak dicsérni tudom a fiaimat.

 
 
FC Ajka–WKW ETO FC Győr 1–0 
 
Kis Károly: – Sok jó egyéni teljesítményt láttam a csapatomban, de persze tudtuk, hogy kilencven percen keresztül nem lehet letámadást játszani. Végre megszereztük első győzelmünket, de amennyi szerencsétlenség ért bennünket az elmúlt hetekben, örüljünk most ennek a sikernek.
 
Klausz László: - Sajnos nem úgy alakult a mérkőzés, ahogy szerettük volna, azt gondolom, hogy a második félidőben abszolút átvettük a kezdeményezést, helyzeteink voltak, de ezek közül sajnos nem tudtunk kihasználni egyet sem. Erre számítottunk, egy stabilan védekező, erős csapatra, ami a kontrákra fog játszani ellenünk, emellett a pontrúgásokra is készültünk, amit nem sikerült levédekeznünk, és ebből született a mérkőzés egyetlen gólja.
 
 
Szombathelyi Haladás–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1–0 
 

Németh Szabolcs: - Már a mérkőzés előtt is tudtuk, hogy a Szeged egy nagyon kellemetlen és agresszív stílusban futballozó csapat. Nagyon meg is nehezítette a dolgunkat. Az első félidőben nem találtuk a játék ritmusát, nem tudtuk a saját játékunkat játszani. Kevés helyzetet alakítottunk ki, a Szeged akarata jobban érvényesült, mint a mienk. A második félidőben viszont úgy érzem megérdemelten szereztük meg a győzelmet. A két becserélt játékos lendítette a csapaton és sokat tettek azért, hogy itthon tartsuk a három pontot. Összességében elégedett vagyok a csapatom teljesítményével. Jön két hét pihenő, harmadikok vagyunk a tabellán - ezen az úton kell továbbmennünk. Két gólt kaptunk az eddigi hat meccsen, úgyhogy le a kalappal a srácok előtt.

Dragan Vukmir: – Gratulálok a Haladásnak! Tudtuk, hogy egy masszív, jól védekező csapattal nézünk szembe, amely veszélyes a pontrúgásokból. Jól küzdöttünk, de sajnos a játékunk nem volt az igazi. Szerintem a döntetlen igazságosabb lett volna.

 
 
Tiszakécskei LC–Dorogi FC 1–2 
 
Virágh Ferenc: – Végtelenül csalódott vagyok, mert Szegeden legutóbb nagyon jó mentalitással játszottunk. Akkor nagyon stabilak, szervezettek voltunk. Úgy gondoltam, hogy ez a mai mérkőzésen is jellemző lesz ránk. Egész héten jól készültek a fiúk, nem utalt semmi jel arra, hogy a mai napon ilyen kishitűen lépünk pályára. nem vettük fel a ritmust. Az értékesített tizenegyesünk után úgy gondoltam, hogy elindulunk egy jó úton, de érthetetlen módon nem tudtunk úgy játszani, ahogyan elterveztük, pedig meg lehetett volna lovagolni a vezetést. Érthetetlen módon visszaestünk, nem mertünk játszani és ez magával hozta azt, hogy kaptunk még egyet. Sajnos, kikaptunk. Gratulálok a Dorognak.

Fenyvesi László: – A mérkőzés elején a Tiszakécske akarata érvényesült, aztán jött a véleményes büntető. Uána teljesen átvettük a mérkőzés irányítását, felbátorodtunk, gólra törően játszottunk, több helyzetet is kialakítottunk. A második félidőt is ott folytattuk, ahol az elsőt abbahagytuk. Egyértelműen uraltuk a mérkőzést több helyzetünk is volt végig. Az utolsó negyed órában vette át a Tiszakécske az irányítást, ekkor már az eredmény megtartására törekedtünk. Összességében úgy érzem, hogy a helyzetek és a játék képe alapján megérdemelten nyertünk.
LEGFRISSEBB HÍREK
2022. 06. 28. 14:42

Kecskemét: 2 kapus sorsa is eldőlt

Hivatalos bejelentés.
2022. 06. 28. 14:38

ZTE: gólerős támadó érkezett Észak-Írországból

Hivatalos bejelentés.
2022. 06. 28. 13:32

Vidi: fordulat következhetett be Fiola és Stopira ügyében

Hamarosan lejár a szerződésük.
2022. 06. 28. 13:04

Kisvárda: megvan az új vezetőedző - reakciók

Hivatalos bejelentés.
2022. 06. 28. 13:17

Pécs: új vezetőség alakulhat

Több távozó és érkező lehet.
2022. 06. 28. 12:10

ETO: Huszti Szabolcssal is tárgyaltak

Keresik az új vezetőedzőt.
2022. 06. 28. 12:29

NB I-es rutinnal rendelkező játékost igazolt a DEAC

Hivatalos bejelentés.
2022. 06. 28. 11:41

Paks: elkezdték a felkészülést

Hat edzőmeccs is a programban.
2022. 06. 28. 12:56

Bajnokok Ligája: jegyek az FTC kazahsztáni meccsére

Hivatalos bejelentés.
2022. 06. 28. 12:35

ZTE-AC Milan: a legfontosabb szurkolói tudnivalók

Hivatalos bejelentés.
2022. 06. 28. 09:42

Nyíregyháza: rutinos védő érkezett az MTK-tól

Hivatalos bejelentés.
2022. 06. 27. 17:36

Erősített a Gyirmót, a Kazincbarcika és a Csákvár

Szerződéshosszabbítás az MTK-nál.
2022. 06. 27. 18:25

Változások a DEAC keretében, távozó a Jászberénynél

Nyilatkozott az újonc új edzője.
2022. 06. 27. 12:09

Felkészülés: az Ajka ellen kapott ki a Balassagyarmat - reakciók

Egy félidőn át bírta a harmadosztályú együttes.
2022. 06. 28. 11:18

Ezért vonhatta vissza az FTC, az albán válogatott játékosért tett ajánlatát 

A legújabb fejlemények.
2022. 06. 28. 10:47

Paks: változott az edzőtábor programja

Új ellenfél került a listára.
2022. 06. 28. 10:17

Újra légiósnak állhat Nikolics Nemanja

Már konkrét kérője is akad.
2022. 06. 28. 09:21

Felkészülés: Bundesliga-csapat is található a Puskás Akadémia ellenfelei között

Három edzőmérkőzés is vár a felcsútiakra.
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
1Vasas FC85
2Kecskeméti TE HUFBAU77
3DVTK72
4Szeged-Csanád Grosics Akadémia66
5BFC Siófok59
6Szombathelyi Haladás57
7WKW ETO FC Győr56
8Soroksár SC52
9FC Ajka51
10Nyíregyháza Spartacus FC50
11PMFC48
12Aqvital FC Csákvár43
13Tiszakécskei LC42
14Budafoki MTE42
15Békéscsaba 1912 Előre42
16Szentlőrinc42
17Dorogi FC41
18Szolnoki MÁV FC38
19Budaörs38
20III. Ker. TVE37
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!