Kecskemét: eldőlt a csodaedző sorsa - részletek és reakciók - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Kecskemét: eldőlt a csodaedző sorsa - részletek és reakciók

Simon Zoltán - 2022. May 20. Friday 16:56
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: Kecskeméti TE
A másodosztályú bajnokság legnagyobb és egyben legkellemesebb meglepetését az újonc Kecskemét szolgáltatta, mely gárda a Vasas után a második helyen jutott fel az élvonalba, többek között Szabó István vezetőedző, illetve a stábtagok igen kiváló munkájának is köszönhetően. Szanó tavaly nyáron került a gárda élére.
 
A KECSKEMÉT A KÖVETKEZŐ KÖZLEMÉNYT KÜLDTE AZ NB2.HU-NAK:
 
„Már készül klubunk az OTP Bank Liga 2022/2023-as szezonjára is, és megkezdődtek az egyeztetések. A tárgyalások zajlanak, és az már biztos, hogy Szabó István vezetőedző további két évvel meghosszabbította szerződését.
 
Szabó István tősgyökeres KTE-s, hiszen játékosként, majd edzőként is lila-fehérben kezdte a pályafutását. Tagja volt a 2011-ben Magyar Kupát nyerő együttesnek akkor még asszisztensedzőként, volt már megbízott tréner az élvonalban, de természetesen a legnagyobb siker a mostani feljutás számára vezetőedzőként. Nem volt kérdés, hogy ezek után itt tervezi a folytatást.
 
– Természetesen nagyon megtisztelő, hogy tulajdonos úr és a vezetőség hosszabb távon is számít a munkámra, illetve a munkánkra. Részemről nem volt kérdéses a folytatás, így nagyon örülök az új szerződésnek, illetve annak, hogy a KTE NB I-es csapatának vezetőedzője lehetek. A célunk a megkezdett munka folytatása, hogy megmutassuk azt, hogy helyünk van az élvonalban. Dolgoztam már korábban az NB I-ben, így bennem nincs különösebb drukk, viszont az utóbbi években rengeteget változott a bajnokság, sokat nőtt a színvonal. Szeretnénk örömet okozni a szurkolóinknak és saját magunknak is. Tele vagyok jó érzésekkel, és nagyon boldog vagyok, hogy folytathatjuk azt a munkát, amit közösen elkezdtünk. Kecskemét jó hírnevét akarjuk vinni az országban, és büszke vagyok arra, hogy a csapat vezetőedzője lehetek – mondta Szabó István.”
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!