nb1.hu

Kellenek a gólok – a Tiszakécske átigazolási tervei

Az edző megvan, jöhetnek a támadók.

Már jeleztük, hogy a Simon Antal távozása után ideiglenes jelleggel megbízott Virágh Ferenc lett végleg a Tiszakécske vezetőedzője. A bejelentéssel egy időben Nyilas Elek szakmai igazgató arról is nyilatkozott a klub sajtóosztályának, hogy lesznek majd játékosok, akik távoznak a gárdától.
 
 

Megvan a Tiszakécske vezetőedzője

 

 
Nyilas viszont arról is beszélt, miért volt a vártnál nehezebb az őszük és azt is kijelentette, melyik feladatkörre a legfontosabb, hogy megfelelő játékosokat találjanak:
 
 

Élő közvetítés az átigazolásokról – karácsonykor sem állt le teljesen a piac – NB1.hu

 

 
„Az első NB II-es szezonunkhoz képest a nyári felkészülésre csapatunkhoz nagyon sok új játékos érkezett. Szerettünk volna egy olyan csapatot felépíteni, amely képes egy élvezetesebb, támadóbb labdarúgást játszani. Ennek viszont velejárója a rizikó. A nyílt sisakos játékot felvállaltuk, több, kevesebb sikerrel. Nem volt könnyű dolgunk, hiszen idő kell ahhoz, hogy a sok új játékos beépüljön a csapatba és egy olyan arculat alakuljon ki, amely hosszú távon is célra vezető. Ennek ellenére fejlődtünk, hiszen élvezetesek és látványosak a meccseink, nagyon sok helyzetet dolgozunk ki, viszont nagyon keveset értékesítünk. Ez is mutatja, hogy az alap jó, amire lehet építeni, de arra is rávilágít, hogy szükségünk van olyan labdarúgókra, akik képesek a helyzeteket gólra váltani. Ha a kihagyott helyzeteinket nagyobb százalékban értékesítettük volna, akár a tabella első harmadában is lehetnénk. Rengeteg szoros meccsünk volt az ősszel, amelyek során, ha a kapu előtt rutinosabbak, higgadtabbak vagyunk felénk billenhetett volna a mérleg nyelve.”
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC