nb1.hu

Kemény meccs vár a DVTK-ra, újonc ellen javíthat a Vasas

Listavezetőt fogadnak Lipcseiék, egy találkozó elmarad.

Hatodik fordulójához érkezett az NB II, rangadókból és izgalmakból ezúttal sem lesz hiány.
 
A meccsek sorát egy igazán keménynek ígérkező meccs nyitja, ugyanis a DVTK hazai környezetben fogadja a Pécset. Mind a két gárda felemásan szerepel eddig a bajnokságban, ugyanis a Pécs egy győzelem és egy vereséget mellett, háromszor játszott döntetlent, míg a Diósgyőr neve mellett két győzelem és két döntetlen szerepel, a legutóbbi fordulóban vereséget szenvedett a Szolnoktól.
 
Lipcseiék a listavezető Nyíregyházát fogadják, míg a nyeretlen Békéscsaba Budaörs látogat. A Szentlőrinc a Kerületet vendégeli meg, míg a Budafok Siófokon gyűjtheti tovább a pontjait.
 
A sereghajtó Ajkához a Győr látogat, míg a Haladás a Szegedet fogadja, valamint a jól kezdő Dorog a Tiszakécske vendége lesz. Egy meccs elmarad a fordulóban, ugyanis a Csákvár és a Szolnok meccsét október 20-án rendezik meg.
 
A Vasas hazai pályán javíthatja ki a siófoki botlátását, méghozzá az újonc Kecskemét ellen. A vezetőedzők így nyilatkoztak a találkozó előtt:
 
Kuttor Attila (Vasas): ,,Frissen feljutott ellenfelet fogadunk vasárnap, ráadásul a Kecskemét egészen jól is rajtolt, azonban mi mindig csak saját magunkkal kell foglalkozzunk. Mindig a következő lépésre koncentrálunk, legyen az edzés vagy bajnoki találkozó. Az eddigiekhez hasonló teljesítményt várok, eredménnyel párosulva. Hazai pályán játszunk, eddig minden meccsünk győzelemmel zárult az Illovszky-stadionban, ezúttal is ez a tervünk."
 
Szabó István (Kecskemét): ,,A szokásos mederben haladt a munka, mindenki rendben van szerencsére. Az biztos, hogy egy ilyen mérkőzés egészen más felkészülést igényel, hiszen egy nagyon erős csapat otthonába látogatunk, ugyanígy volt ez legutóbb Diósgyőrben is. Nekik is az a céljuk, hogy újra az élvonalban szerepeljenek. Nem mi vagyunk a papírforma alapján az esélyesek, de nem feltartott kézzel fogunk természetesen pályára lépni. Hosszan lehetne sorolni a válogatottban is megforduló játékosaikat, NBII-es szinten kiemelkedő labdarúgókkal rendelkeznek, ennek megfelelően az edzőjük is kiváló stratéga. A mi esetünkben már az egy pont is sikernek számít, hiszen nem ugyanazok a céljai a két klubnak. Elégedettek lehetünk az eddigi eredményeinkkel, én a srácoknak is azt mondtam, hogy legyen, aminek lennie kell, ennek szellemében lépjünk pályára. Az biztos, hogy mindent meg fogunk tenni a jó eredményért."
 
NB II
6. FORDULÓ
15.00: Diósgyőri VTK–Pécsi MFC
17.30: Soroksár SC–Nyíregyháza Spartacus FC 
17.30: Budaörs–Békéscsaba 1912 Előre
17.30: Szentlőrinc–III. Ker. TVE, Kaposvár 
19.00: BFC Siófok–Budafoki MTE 
19.00: Vasas FC–Kecskeméti TE Hufbau
19.00: FC Ajka–WKW ETO FC Győr
19.00: Szombathelyi Haladás–Szeged-Csanád Grosics Akadémia
19.00: Tiszakécskei LC–Dorogi FC
Aqvital FC Csákvár–Szolnoki MÁV FC – október 20-ra halasztva

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC