Két csapat hívta a DVSC egyik legjobbját - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Két csapat hívta a DVSC egyik legjobbját

Juhász Gergely - 2021. March 19. Friday 11:22
Viaszatérhet a klubikon.
Kép forrása: dvsc.hu
Interjút adott a klub hivatalos honlapjának a Loki egyik legjobb játékosa, a 29 éves Ferenczi János. A karrierje során ugyan voltak ajánlatai más csapatoktól is, de soha nem váltotta le a piros-fehér színt. A pályán és az öltözőben is igyekszik vezérként viselkedni a magyar válogatott futballista, aki a legutóbbi két meccsen eltiltás miatt nem tudta segíteni a csapatát, erről így nyilatkozott:
 
,,Nagyon rosszul érintett, hogy kétmeccses eltiltást kaptam, már csak azért is, mert abszolút magamra vállaltam azt a találkozót. Úgy érzem, ha nincs a piros lap, megszereztük volna a három pontot, de sajnos nem így alakult. A pályafutásom során egyébként ez volt a második kiállításom, bár az elsőt nem igazán tekintem annak. A DVTK ellen játszottunk Mezőkövesden, és a mai napig úgy gondolom, jogtalanul kaptam pirosat, hisz engem rántottak le. Többszöri visszanézés után sem értem a döntést, ezért nem is veszem valódi kiállításnak."
 
Az eltiltás viszont már lejárt, így a következő bajnokin már vissza is térhet. A DVSC nagyon közel áll a szívéhez, hiszen Debrecenben született és más csapatban nem is futballozott a pályafutása során. Már a kisfia is a Loki játszik és mivel a külföldi karrier már nem reális számára, ezért itt képzeli el a jövőjét.
 

Ferenczi János: A DVSC-nél képzelem el a jövőm - DVSC

 

 
A klubváltásra lett volna korábban lehetősége, erről ezt mondta el:
 
,,Két megkeresésről tudok. Az egyik épp a kiesés után volt, egy NB I-es gárda hívott, de végül egy jól átgondolt, megfontolt döntést hoztam. Mindenképp szerettem volna segíteni a klubot abban, hogy visszajusson oda, ahová való, ezért maradtam."
 
Ferenczi volt az 1001. focista, aki bemutatkozott a magyar válogatottban, ahova szeretne visszatérni:
 
,,Megmondom őszintén, amíg nem érkezett meghívó, meg sem fordult a fejemben, hogy válogatott legyek. Viszont amikor belekóstoltam a jóba, megjött az étvágyam. Nem mondtam le róla, de a realitás talaján kell maradni. A másodosztályból amúgy sem válogat be labdarúgót a szövetségi kapitány, a jövőben pedig nekem és a teljesítményemnek is fel kell javulni ahhoz, hogy akár gondolatban is eljátszhassak az újabb válogatott szerepléssel."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!