nb1.hu

Két hónap után váltott újra csapatot a Fradi tehetsége

Most elárulta, hogy miért.

 

A DOROG JELENTÉSE:

 

"Az átigazolási időszak utolsó napjaiban Dorogra szerződő Hajdú Rolandot kérdezte a Dorogifc.hu szerkesztősége eddigi tapasztalatairól, céljairól és a hétvégi Haladás ellen mérkőzésről!

 

Dorogifc.hu: Üdvözlünk szeretettel Dorogon! Soroksáron kezdted meg a szezont, pályára is léptél sárga-feketében, aztán az utolsó pillanatokban hozzánk igazoltál, miért döntöttél így?
Hajdú Roland: Először is köszönöm! Nyár végén úgy döntöttünk a vezetőkkel, és a menedzseremmel, hogy Soroksáron folytatom kölcsönben a pályafutásom a fejlődés érdekében, sajnos azonban ez a két hónap nem úgy alakult a játékpercek tekintetében, ahogyan azt mi vártuk volna, és így az újabb váltás mellett döntöttünk! 

 

Dorogifc.hu: Egy hetet el is töltöttél a csapattal, mik az eddigi tapasztalataid?
Hajdú Roland:  Azt érzem, hogy komolyan számít rám a vezetőség és a társak is! A fiúk nagyon befogadóak és segitőkészek voltak az első pillanattól kezdve, szóval csak pozitív dolgokat tudok mondani a társakról!

 

Dorogifc.hu: Miként jellemeznéd magad, milyen típusú játékossal bővült személyeddel a keretünk?
Hajdú Roland: A támadó szekcióban érzem magam komfortosan, 10-es pozícióban szeretek a legjobban játszani, szeretem ha tudom szervezni a csapat játékát. Úgy gondolom jól látok a pályán és megvan a megfelelő dinamikám és rúgótechnikám is ahhoz, hogy a támadó harmadban veszélyesebbek legyünk, és ne egy góllal nyerjük meg a mérkőzést hanem akár 2-3-mal.

 

Dorogifc.hu: A 2. helyről folytatjuk vasárnap a Haladás ellen, hogy láttad eddig a csapat teljesítményét, és mit vársz a továbbiaktól?
Hajdú Roland: Nagyon jól kezdték a fiúk a szezont,ami a tabellán látszódik is, viszont nem szabad, hogy visszaessen a koncentráció és a motiváció a csapat részéről, mert akkor nem tudjuk majd fenntartani ezt a jó sorozatot! Mindenkinek nagyon fontos lesz ez a mérkőzés! Volt két hetünk felkészülni, kellően kielemeztük a Haladás játékát, hétvégén kiderül ez mire lesz elég, de mindenképp egy szoros meccsre számítok!

 

Dorogifc.hu: Mik a személyes céljaid, akár a számok mentén erre a szezonra?
Hajdú Roland: Egy támadót a statisztikái alapján szokták megítélni! Én szeretnék az a fiatal lenni, aki a legtöbb percet tölti a pályán, és nem titok, hogy én szeretnék lenni az a fiatal is, aki a legtöbb gólt és gólpasszt jegyzi ebben a szezonban! Csapat szinten pedig úgy gondolom, hogy ezt a tökéletes szezonrajtot minél tovább kell folytatni és megszeretnénk ragadni a tabella elején!

 

Dorogifc.hu: Mit üzennél a szurkolóinknak?
Hajdú Roland: Minden mérkőzésen azon leszünk, hogy aki éppen kilátogat a stadionba, az kellemes szájízzel tudjon hazamenni a megszerzett pont és pontok után!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC